Komentari

Politika na trapezu

vidi sve

Tihana Tomičić

U Novom listu radi od 1989. godine. Radila kao novinarka, kolumnistica, reporterka i urednica. Pomoćnica glavnog urednika Novog lista u dva navrata, a kolumne piše od 1997. godine.

 

Putevi i stranputice

vidi sve

Zlatko Crnčec

Dugogodišnji novinar Novog lista u kojem je honorarno počeo raditi u proljeće 1998. godine. U radnom je odnosu od rujna 2001. godine. Radio je kao novinar gradske rubrike u zagrebačkom dopisništvu Novog lista, a potom od 1999. pa sve do danas kao izvjestitelj iz Hrvatskog sabora. Prati i rad političkih stranaka.

Na kraju krajeva

vidi sve

Siniša Pavić

U novinarstvu više od 20 godina, u Novom listu više od deset. Od gradske do unutarnje, od vijesti do reportaže, od crnih vlasi do sjedina. Fizički u dopisništvu – svim bićem u novini!

Iz druge perspektive

vidi sve

Drago Kraljević

Po zvanju je magistar sociologije. Bio je zastupnik u Hrvatskome saboru i član Ekspertne grupe za granice RH. Obnašao je dužnost veleposlanika Republike Hrvatske u Italiji, na Malti, Cipru i San Marinu. Autor je dviju knjiga posvećenih suvremenim hrvatsko – talijanskim odnosima. Nakon umirovljenja, suradnik je „Glasa narodne diplomacije“, revije „Bujština“i „La voce del popolo“. Član je Koordinacije hrvatskih duštava prijateljstva i počasni član „Accademia-e Europeista-e“ (Italija). Odnedavno je stalni vanjski suradnik „Novog lista“.

Komentar Branka Mijića

vidi sve

Branko Mijić

Punih 35 godina vjeran Redakciji Novog lista u kojoj je radio sve, od lektora do glavnog urednika. Prije 26 godina pokrenuo tjedni kulturni prilog “Mediteran” koji i danas izlazi. Članovi Hrvatskog novinarskog društva izabrali ga 2014. za Novinara godine. Voli krimiće.