Riječani neće ostati bez piva: The Beertija nam je otkrila sve detalje svoje dostaveU ovo teško doba socijalne izolacije nastale zbog pandemija koronavirusa, svi kafići i pubovi su se zatvorili, što budućnost njihovog poslovanja čini upitnom. Oni snalažljiviji okreću se nekim novim oblicima poslovanja, a to je učinila i popularna riječka adresa za prave pivoljupce The Beertija koja je uvela, vjerovali ili ne, dostavu piva na vašu kućnu adresu. U kratkom roku je vijest s njihovih društvenih mreža stigla do ljubitelja piva i u samo par dana The Beertija juri u sve dijelove Rijeke i dostavlja omiljeno pivo svojim vjernim gostima.


 


“Na ideju su došli naši vjerni stalni gosti kojima smo mi falili kao i oni nama! A pošto uz The Beertiju upravljamo i Das Hostelom, nije nam ugostiteljstvo jedina djelatnost te nije bilo teško zaokrenuti poslovanje i prebaciti se na nešto novo i uzbudljivo. Svi kvartovi su apsolutno obuhvaćeni, u okolicu ćemo se truditi dostavljati, no nikad se ne zna kako će se stanje s mjerama ograničenja kretanja mijenjati. Zasad, naravno!”, objasnili su nam za početak iz The Beertije.
 


No, ne samo da su s dostavom nastavili sa svojim poslovanjem, The Beertija ovim postupkom podržava i domaću pivarsku scenu i nezavisne pivovare jer dostavljaju samo hrvatske proizvođače. Tako narudžbom ne samo da olakšavate poslovanje omiljenog mjesta za dobro pivo nego pomažete i najdražem hrvatskoj proizvođaču piva.


 


“Mi već nekoliko godina jako strastveno podržavamo i promoviramo domaću pivarsku scenu i male nezavisne pivovare kroz svoju ponudu u kojoj su bile zastupljene skoro sve domaće pivovare, te kroz cikluse evenata Meet the Brewer i Pivski kviz, stoga je bilo za očekivati, ako ćemo raditi dostave, to će definitivno biti isključivo domaća craft piva. Nadalje, u ova teška vremena, jedino logično je podržavati domaću proizvodnju i male obrtnike i poduzetnike, drugo nama jednostavno nema smisla!”, istaknuli su iz The Beertije.


 


Kako do paketa piva iz The Beertije?


Naručiti paket najdražih hrvatskih craft piva je veoma jednostavno. To možete učiniti preko broja telefona 091 796 8047 ili putem poruke na Facebook službenoj stranici. Iz The Beertije naglašavaju kako je FB namijenjen onoj introvertnoj ekipi koja ne voli pričati, ali zato voli dobro pivo.


 


“Ponudu je moguće pregledati na našem Untappd računu (Untappd je online platforma za ocjenjivanje i društveno uživanje u pivu na kojoj lokali i trgovine craft piva imaju račune te oglašavaju svoju ponudu) i u Facebook objavama, ažuriramo ju svako malo. Plaćanje je moguće gotovinom, beskontaktno kartično i virmanski – ovo zadnje je savršeno za ova vremena socijalnog distanciranja jer se može unaprijed platiti i poslati nekome dragome pivo na dar. Sve narudžbe koje primimo do 16:00 dostavljamo isti dan, a narudžbe zaprimljene nakon 16:00 dostavljamo idući dan. Minimum narudžbe za besplatnu dostavu je 150 kuna, a za sve narudžbe ispod 150 kuna naplaćujemo dostavu 20 kuna”, detaljno su objasnili.


 


Ako želite malo ugodnog iznenađenja u ova tmurna vremena, možete biti avanturistički raspoloženi i naručiti takozvani Mystery Box. U pitanju je paket od 10 posebno biranih piva za svakog kupca, a doma stižu i dvije čaše za pivo.


 


“Mystery Box je nastao tako da smo jednostavno odlučili raditi ono što nam najbolje ide – za svoje goste osobno izabirati piva koja mislimo da će im se svidjeti, zaintrigirati ih i iznenaditi s nečim novim. Pokušavamo klonirati atmosferu tvog najdražeg lokala i onog tvog konobara kojem uvijek vjeruješ u vremenu kad jednostavno sjesti u auto i odvesti se tamo nije moguće. Kupci mogu naznačiti koje stilove piva najviše vole, a mi onda slažemo kombinaciju za koju znamo da će ih oduševiti. Cijena je 150 kuna s besplatnom dostavom. Svi vole iznenađenja i poklone, pa makar bili od sebe sebi”, objasnili su iz The Beertije naglašavajući da su njihovi gosti oduševljeni idejom jer paketi praktično lete s polica.


 


Varionica craft brewery, pivovara Medvedgrad, Lepi Dečki, Brlog zadružna pivovara, San Servolo, 5th Element, Buzdovan Cider samo su neki od hrvatskih craft piva koja možete naručiti iz The Beertije i tako ovu izolaciju učiniti barem malo lakšom.


 


“Trenutno smo u dogovorima s još nekoliko domaćih pivovara, zasad ne bi ništa otkrivali. Pozivamo sve čitatelje da podrže domaću proizvodnju i pokušaju što više svojih namirnica kupovati od domaćih proizvođača”, za kraj poručuju iz The Beertije.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.