Natjecanje

POZIV SVIM MAJSTORIMA KAVE Julius Meinl traži najboljeg baristu u Rijeci!

P. N.Julius Meinl traži najboljeg baristu u Rijeci, a na natjecanje se mogu prijaviti svi majstori u spravljanju kave koje kao glavna nagrada očekuje put u Australiju. 


Šalica omiljene kave preduvjet je za početak dobrog dana. Odlučili ste povisiti ljestvicu i stalno se usavršavate u pripremi najbolje kave kako bi svojim gostima, a i sebi učinili početak dana najboljim – ukratko, vi ste barista.


Julius Meinl vam nudi priliku da pokažete svoja znanja, a ako pobijedite možda i osvojite vrijednu nagradu – posjet Svjetskom natjecanju barista 2020. u Melbourne-u.
Prijavite se na Julius Meinl Barista Championship i pripremite najbolju kavu ikad!


Sve što treba napraviti je poslati jednominutni video, predstaviti sebe i svoje umijeće i otkriti  zašto biste baš vi trebali pobijediti na natjecanju za najboljeg hrvatskog baristu.


Prijave se primaju  na linku: https://www.meinlcoffee.com/hr/jm_barista_championship/ ili direktno na mail:    [email protected]  (video + podaci).


Bariste koje odabere žiri, na temelju poslanih videa, očekuju u riječkom baru Corto Maltese, Riječki lukobran 1, 5. srpnja od 17 do 21 sat, a kandidati će se natjecati u tri discipline: pripremi espressa, cappuccina ili latte arta te u spravljanju vlastitog napitka s potpisom.


Dva najbolja natjecatelja po ocjenama žirija sudjelovat će u finalu koje će se održati u Zagrebu koncem rujna, a pobjednik finala odlazi u Melbourne kao posjetitelj Svjetskog prvenstva barista 2020.