Kazalište Ulysses

U ponedjeljak predstavljanje knjige Borne Vujčića “Od prvog čina”

Davor Mandić



VELIKI BRIJUN – Predstavljanje knjige Borne Vujčića »Od prvog čina – 20 godina kazališta Ulysses«, održat će se u ponedjeljak, 10. kolovoza u 12 sati na terasi hotela Franina na Velikom Brijunu, javljaju iz Kazališta Ulysses, uz napomenu da brod iz Fažane za Veliki Brijun polazi u 11.30 sati.


Knjigu će predstaviti ravnatelj kazališta Ulysses i nakladnik knjige Duško Ljuština, novinar Saša Leković, autor knjige Borna Vujčić, glumica Ksenija Marinković i glumac Darko Stazić.


– Od prvog do posljednjeg ‘čina’ proze Borne Vujčića upoznajemo Kazalište Ulysses iz jedne posebne, intimne perspektive, koja će sasvim sigurno zanimati ne samo brojne poklonike ovog teatra, nego i one druge, kojima će ova topla, iskrena i autentična knjiga razjasniti što se sve krije iza vela tajne koji obavija Brijune, gdje kazališna i životna čarolija traje od 2001. Osim povijesti Ulyssesa, autor iznosi niz zrelih digresija o teatru, umjetnosti, pa i životu općenito, dajući jasno do znanja koliko je neizostavnu ulogu u njegovom razvoju imalo Kazalište Ulysses – kaže se u najavi predstavljanja.