Nastavlja se BigOM 'ludilo'

Izvučena tuna žutih peraja težine 120 kilograma

Edi Prodan

Snimio Silvano JEŽINA

Snimio Silvano JEŽINA

U četvrtak su ulovljene dvije tune od po stotinjak kilograma, da bi u petak posada broda »Marko« izvukla iznimno lijepi primjerak tune žutih peraja težine 120 kilograma



Istovremeno s novim dozama »nogometnog ludila« koje je Kvarner zahvatilo nakon saznanja da će nam u goste doći slavni Milan, krenulo je i s novim –  BigOM »ludilom«.


Sjajne vremenske prilike i 21 posada koja je stigla na 12. izdanje omišaljksog lova na veliku ribu utjecali su na to da i ulov bude iznad očekivanja.


Snimio Silvano JEŽINA


Snimio Silvano JEŽINA





U četvrtak su ulovljene dvije tune od po stotinjak kilograma, da bi u petak posada broda »Marko« izvukla iznimno lijepi primjerak tune žutih peraja težine 120 kilograma.


Do posade »Marka« stigli smo zahvaljujući Zoranu Kruliću, odnosnio njegovom gliseru i to brzinom od 35 milja na sat. Kapitalna je tuna inače dignutra na u trokutu između Porozine, Plomina i Rapca.


Big OM se nastavlja u subotu, pod istim vremenskim kondicijama, kad je i zadnji dan natjecanja.


Svi koji žele pozdraviti pobjednike i vidjeti skoro pa zastrašujuće primjerke ribljeg svijeta koji živi u Kvarneru pozvani su na omišaljski Rivu pape Ivana Pavla II u 18 sati.