Čestitke sretnim dobitnicima

Finale velike nagradne igre Adria Oila: nagradni BMW vozi se u Liku

NL Promo

Ključeve BMW-a dobitniku je uručio Aleš Golob, član uprave Adria Oil-a

Ključeve BMW-a dobitniku je uručio Aleš Golob, član uprave Adria Oil-aLanac benzinskih postaja Adria Oil, specijaliziran za opskrbu nafte i naftnih derivata sa sjedištem u Spinčićima i uredima u Rijeci, jučer je ponosno predao BMW X1 sdrive18i glavnom dobitniku nagradne igre koja je trajala od 12.12.2022. do 12.4.2023. 


Dobitnik Milan Žakula iz Otočca u društvu sina Vita


Sretni dobitnik glavne nagrade je Milan Žakula iz Otočca, koji nam je izjavio:  „Još uvijek ne mogu vjerovati da su baš mene izvukli, kad sam dobio poziv, bio sam u nevjerici, jako iznenađen, potpuno uvjeren da se supruga šali sa mnom. Zahvaljujem ovim putem Adria Oilu, čiji sam redovni kupac, na ovoj divnoj nagradi, cijela obitelj veseli se novom članu na četiri kotača.“


Automobil BMW X1 sdrive18i – glavna nagrada velike nagradne igre Adria Oila


Dobitnik druge nagrade, putovanja na utrku F1 u Monzi je Janko Justić, a preostali sretni dobitnici deset Adria Oil kartica za gorivo u iznosu od 500 kn, odnosno 66,36 €  su:  Zdravko Jurić, Miljenka Calinec, Noa Dujmić, Jasna Stanić, Jovana Popović, Darko Šisak, Majda Tomašević, Tomislav Jeletić, Nikolina Martinčević te Ana Čepić.
Adria Oil svoja je vrata otvorio prije točno 20 godina, a danas su bogatiji za 34 benzinske postaje na cijelom području Lijepe Naše te su još uvijek u 100 % hrvatskom vlasništvu. I time se zasluženo ponose, kao i vrhunskom kvalitetom goriva, svojim premium G-Power gorivom, najpovoljnijim na tržištu, te visokim stupnjem ekološke osviještenosti. 


Riječanima tako poručuju: Kupujući na našim benzinskim postajama, podržavate vrijedne ruke koje vam već dugi niz godina nude samo kvalitetno gorivo i trude se pružiti najbolju opskrbu naftom i derivatima i u ovim izazovnim vremenima naše industrije. Sudjelujmo zajedno u rastu hrvatske ekonomije, ostanimo vjerni domaćem i podržimo jedni druge. Hvala svima na vjernosti i povjerenju, te na velikom odazivu u našoj nagradnoj igri!“


Obitelj Žukula i predstavnici Adria Oila