Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 1° 1n
Sutra: 1° 1° 1n
23. veljače 2019.
Ispis članka: Novi nastavak avanture kajakom do Karlovca: "Postaje sve teže, ali ne odustajemo!" - Novi List

NoviList.hr

Novi nastavak avanture kajakom do Karlovca: "Postaje sve teže, ali ne odustajemo!"

Nove pustolovine

7. rujan 2018 15:37

Napisao: P. N.

Projekt u kojem avanturisti dnevno prelaze u prosjeku 20- 25 km počeo je 31. kolovoza i uskoro se bliži svom kraju, a svoju su avanturu zabilježili na prekrasnim fotografijama

Foto: Croatian Way

Ekipa Croatian Waya nastavlja svoju avanturu kajakom kojom žele predstaviti prirodne ljepote pet hrvatskih županija (Zagrebačka, Karlovačka, Primorsko-goranska, Ličko-senjska i Istarska). Pogledajte što su sve doživjeli u šestom danu avanture.

Dan 6 - postaje sve teže, ali ne odustajemo!

Ponovo smo proveli dan za pamćenje i preveslali 28 kilometara od Pravutine do Ozlja. Osjetno postajemo sve izmoreniji. Sinoć su nas napustila dva brata Tomac koja su imala veliku ulogu u cijelom događanju, te im se Cro-Way od srca zahvaljuje. Srećom, vraća nam se Mirko, i s veseljem očekujemo njegovu svježinu.

"Sinoć me viroza i sve nuspojave koje dolaze s njom koštala i onih zadnjih atoma snage, dotučen sam, ali nema odustajanja. Ova mala obitelj, pruža potpunu potporu svakom članu i tu se nadam smoći snage za posljednji dan avanture", javio nam je Saša Kajfeš, idejni tvorac projekta.

_1760495

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Foto: Croatian Way