Provedite se već 30. prosinca

Originalno i drugačije: Crikveničani organiziraju doček Stare godine

Asja Perović, dr. med.

Ugođaj za pamćenje na rasporedu je u 19 sati uz paljenje i puštanje u zrak »Lampiona dobrih želja«



CRIKVENICA » Dok ostali ispraćaju Staru godinu, u Crikvenici se priprema nešto potpuno drugačije i nesvakidašnje: Doček Stare! Ova originalna manifestacija se održava 30. prosinca.


Recept za nju glasi: ukusno i mirišljavo kuhano vino i kobasice na čistom morskom zraku, uz nezaobilazan dodatak kolača i ostalih božićnih delicija, puno smijeha i dobre glazbe, a za kraj sve začiniti lampionima dobrih želja. Nezaboravni Doček Stare organizira se u sklopu manifestacije »Advent u Crikvenici 2014.«, a počet će u utorak, 30. prosinca u 17 sati u Adventskome parku u centru Crikvenice.


   Za sjajan provod uz glazbu i ples bit će zaduženi veseli članovi »Belfast Fooda«, čije će zarazne melodije rasplesati sve generacije. U Adventskome parku će se po simboličnoj cijeni prodavati leteći lampioni, a sva zarada će biti uplaćena Učeničkoj zadruzi Osnovne škole Zvonka Cara. U 19 sati nas očekuje poseban ugođaj i doživljaj za pamćenje, jer slijedi okupljanje na Veloj paladi, zajedničko paljenje i puštanje »Lampiona dobrih želja« u zrak.




Nebo iznad Crikvenice bit će prošarano mnoštvom treptavih svjetala, od kojih će svako nositi posebnu poruku i želju za nadolazeću 2015. godinu. Pripremite se za najveseliji provod na Dočeku Stare u Crikvenici! Čeka Vas jedinstveni doživljaj, izvrsna atmosfera i vesela ekipa! Zaželite želju za Novu i pustite svoj lampion u zrak – poručila je Marijana Biondić, direktorica TZG Crikvenice.