Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 18° 18° 1
20. travnja 2019.
Ljetni karneval

Četiri dana karnevalskog šušura u gradu pod Nehajem

Četiri dana karnevalskog šušura u gradu pod Nehajem
Četiri dana karnevalskog šušura u gradu pod Nehajem
Autor:
Objavljeno: 8. kolovoz 2018. u 12:53 2018-08-08T12:53:57+02:00

SENJ Danas počinje 47. Međunarodni senjski ljetni karneval, najluđi i najpoznatiji karneval na ovom dijelu Jadrana, a organiziraju ga Turistička zajednica grada Senja, Grad Senj, Karnevalski odbor grada Senja i Split event d.o.o.. Tijekom četiri dana trajanja posjetitelji će imati prilike uživati u raznim sadržajima, od moto alke, rock koncerta, revije maškaranih kostima, do oslikavanja lica posjetiteljima karnevala, šušura, zabavnih koncerata, elektro partija….

Večeras u 21 sat na Trgu Cilnica počinje moto alka, a nakon toga rock koncert Retrock Fest – Senj 2018. U četvrtak u 21 sat ulicama grada proći će mala karnevalska povorka, nakon čega na Cilnici slijedi otvorenje karnevala te koncert Indire Forza (Colonia) i DJ Daddy Coola, a u petak će se na istom prostoru u 21 sat upriličiti revija karnevalskih kostima i Retro disko karneval The Boogie Stars.

U subotu u 10 sati na Pavlinskom trgu slijedi Karnevalski šušur uz VIS Bonacu i zagrijavanje za veliku karnevalsku povorku, koja u 19 sati kreće s Nehaja, a potom slijedi ples i zabava na Cilnici do jutra uz grupe Venus i Koktelse. Istovremeno će se na lukobranu sv. Marije, poznatijem kao Điga, u 22 sata upriličiti elektro-karneval party, tu će biti DJ Dominik i DJVan Thorn, te Angels Dance Company, a u ponoć grad će obasjati vatromet.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš