Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 4n
Sutra: 6° 6° 4n
20. siječnja 2019.
Čabar

Rendulić i Kvaternik: Želimo pronaći izlaz iz trenutačne "močvare"

Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Autor:
Objavljeno: 1. lipanj 2017. u 16:13 2017-06-01T16:13:32+02:00

Naši birači pokazali su da vjeruju mladim, poštenim i radišnim ljudima koji su voljni ostati i osigurati našoj djeci bolji život u Čabru. Ponudit ćemo programe i projekte koji su od značajnog interesa mještanima grada Čabra, ističu Ana Rendulić i Martin Kvaternik, kandidati Hrvatske demokratske zajednice za čelna mjesta Grada Čabra

ČABAR Smatramo da smo spremni prihvatiti veliku odgovornost i pokazati našim sumještanima da nam je jedini cilj pronaći izlaz iz trenutačne »močvare« koja je zahvatila politiku grada Čabra, poručuju Ana Rendulić i Martin Kvaternik, kandidati Hrvatske demokratske zajednice za čelna mjesta Grada Čabra.

Uz to što je Ana Rendulić ušla u drugi krug, lista HDZ-a osvojila je tri vijećnička mjesta u Gradskom vijeću, ističu mladi predstavnici HDZ-a, rezultati izbora pokazuju kako je 65 posto birača željno promjena:

»Naši birači pokazali su da vjeruju mladim, poštenim i radišnim ljudima koji su voljni ostati i osigurati našoj djeci bolji život u Čabru. Ponudit ćemo programe i projekte koji su od značajnog interesa mještanima grada Čabra. Ono što je temelj boljitka jest reorganizacija, kadroviranje i kvalitetniji rad lokalne vlasti. Potrebna je veća suradnja s tijelima Županije i države koja je podosta izostala u ove četiri godine. Aktivnošću, znanjem i upornošću privući ćemo sredstva na svim razinama, od EU fondova do Mjera aktivne politike. I sami mladi i perspektivni pozivamo mlade našega kraja da se uključe u društveno-politički život, te da svi zajedno izađemo u nedjelju na glasačka mjesta i potvrdimo jasno ono što smo i u prvom krugu naglasili, a to je da – želimo promjene!«, poručujui Ana i Martin.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka