Završena akcija

Gorskom kotaru s ljubavlju: Prikupljena donacija za logopedski kabinet u Delnicama

P. N.



Jedanaestim po redu humanitarnim kalendarom Udruga “… i djeci s ljubavlju” organizirala je akciju koja je trajala od 15. listopada do 25. prosinca pod glavnim pokroviteljstvom UO za socijalnu politiku i mlade Primorsko-goranske županije.


Novčana sredstva prikupljala su se prodajom kalendara, kartama za vožnju vlakom Rijeka-Delnice te eko torbama i donacijama, a sve za nabavku logopedske aparature i opreme logopedskog kabineta u prostorima TZG Delnica.


Prikupljeno je 49.683 kn.




Iz Udruge se zahvaljuju pokroviteljima akcije: Hrvatskim željeznicama, Gradu Delnice, Sajmu beba mama i trudnica u Rijeci i suradnicima u projektu Udrugama “Dotepenac” i Društvo naša djeca” iz Delnica, svim udrugama koje su sudjelovale na kalendaru iz Gorskog kotara, građanima, školama, udrugama i firmama iz Gorskog kotara koji su se uključili u akciju kupnjom kalendara. Veliko hvala partneru Udruge OHM grupaciji na donaciji. Oprema će biti u veljači 2017. donirana u kabinetu logopeda u Delnicama. Zahvaljuju se i svim građanima, volonterima, sudionicima u nastupima, sponzorima i medijima na sudjelovanju i podršci u humanitarnoj akciji “Gorskom kotaru s ljubavlju”.