Prigodni program

»Gorski kotar u metropoli« u znaku donacije radio uređaja HGSS-u iz Delnica

Marinko Krmpotić

Snimio Nenad REBERŠAK

Snimio Nenad REBERŠAK

Prigodni program počet će u 11 sati, a organizatori i ove godine očekuju nastup izlagača i izvođača na oko 30 štandova. Posjetitelji će imati priliku kušati autohtone goranske proizvode i uživati u kulturno umjetničkom programu



U nedjelju 14. lipnja će u Zagrebu u organizaciji Društva »Goranin« iz Zagreba biti održana deveta po redu manifestacija »Gorski kotar u metropoli«. Druženje Gorana i Zagrepčana na Trgu bana Jelačića u Zagrebu počinje u 9 i trajat će do 14 sati, a tijekom tog vremena predstavit će se Turističke zajednice gradova i općina Gorskoga kotara te goranski poduzetnici i čuvari kulturnog blaga Gorskog kotara.


Prigodni program počet će u 11 sati, a organizatori i ove godine očekuju nastup izlagača i izvođača na oko 30 štandova. Posjetitelji će imati priliku kušati autohtone goranske proizvode i uživati u kulturno umjetničkom programu.


Tijekom manifestacije stručni ocjenjivački sud ocijenit će i proglasiti najbolji i najuređeniji štand, a sam završetak devetog po redu druženja obilježit će donacija radio uređaja Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja iz Delnica te simbolična zajednička fotografija iz zraka svih sudionika manifestacije.