Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
21. listopada 2019.
Otvaranje ski roler sezone

Goraninovih 13 državnih medalja u disciplini brdo

Skijaši i skijašice delničkog Goranina / Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Skijaši i skijašice delničkog Goranina / Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Autor:
Objavljeno: 2. listopad 2019. u 21:59 2019-10-02T21:59:01+02:00

Odličan organizator utrke na Platku bio je TSK Rijeka Čavle, a 13 osvojenih medalja Delničanima su donijela četiri naslova prvaka Hrvatske, četiri viceprvaka i pet brončanih odličja

DELNICE  Na otvaranju ski roler sezone članovi delničkog SK-a Goranin ostvarili su odlične rezultate osvojivši 13 medalja na Prvenstvu Hrvatske u disciplini brdo. Ta je utrka ujedno bila i otvoreno prvenstvo Primorsko-goranske županije, tzv. Žiletov memorijal, a bodovala se i za ljetni i cicibanski kup u ski rolerima.

Odličan organizator utrke na Platku bio je TSK Rijeka Čavle, a 13 osvojenih medalja Delničanima su donijela četiri naslova prvaka Hrvatske, četiri viceprvaka i pet brončanih odličja.

Naslovom prvaka Hrvatske u svojim su se kategorijama okitili – Lana Sobol (cicibanke), Matija Štimac (dječaci), Ema Sobol (kadetkinje) i Nika Blaženić (seniorke).

Srebrne medalje i status viceprvaka zaslužili su Vinka Petrović (cicibanke), Boris Štefančić (dječaci), Lana Kudlik (kadetkinje) i Sven Kuprešak (juniori), a treća mjesta i brončane medalje osvojili su Ozren Jaška (cicibani), Nikolina Živanović (cicibanke), Matija Naglić (kadeti), Borna Petrović (kadetkinje) i Ana Mataja (mlađe juniorke).

Zahvaljujući ovim osvojenim medaljama, ali i nizu drugih odličnih plasmana u prvih deset, Goranin je u klupskoj konkurenciji najuspješniji na ovom natjecanju, a seniorka Nika Blaženić je pobjednica i u apsolutnoj kategoriji! 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.