Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Nepristupačni teren

Zavirivao u otvor duboke jame: Migrant čije su tijelo izvukli gospićki HGSS-ovci je iz Alžira. 'Poskliznuo se i pao u bezdan'

FOTO HGSS
FOTO HGSS
Autor:
Objavljeno: 1. travanj 2019. u 15:35 2019-04-01T15:35:44+02:00

Prema onome što su ostali članovi te grupe rekli policiji čini se kako se nesretnik pri tome pokliznuo i pao u bezdan, poginuvši na licu mjesta

GOSPIĆ Još uvijek nema službenih podataka o identitetu muškarca koji se jučer survao u 70 metara duboku jamu kod sela Javornik u općini Vrhovine.

Ono što se doznalo na terenu kazuje nam kako se nesreća dogodila jučer u jutarnjim satima kada je kroz nepristupačne i šumom obrasle terene prolazila skupina od 10 migranata prispjelih iz Alžira.

Iz te skupine odvojio se mladić u 30-im godinama i zavirivao u otvor duboke jame. Prema onome što su ostali članovi te grupe rekli policiji čini se kako se nesretnik pri tome pokliznuo i pao u bezdan, poginuvši na licu mjesta.

Više o detaljima ove tragedije doznat će se kada slučaj obradi Državno odvjetništvo.

Tijelo su iz gotovo okomite jame izvukli pripadnici HGSS-a-Stanice Gospić. Prema izjavama mještana na ovome području nalazi se na desetke sličnih jama i vrtača koje valja zaobilaziti u širokom luku.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze