Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. studenoga 2019.
Radovima u Budačkoj ulici

Zatrpavanje rupa i uklanjanje radnih strojeva kao dekorativni element u Gospiću

Radovi u Budačkoj ulici u Gospiću
Radovi u Budačkoj ulici u Gospiću
Autor:
Objavljeno: 9. listopad 2019. u 18:30 2019-10-09T18:30:15+02:00

Kad se netko mudar dosjetio da će tuda u subotu prolaziti premijer Andrej Plenković i mnogi ministri, krateri su na brzinu zatrpani, uklonjeni su semafori i radni strojevi (čak i kemijski WC) pa je promet na toj dionici koliko-toliko bio normaliziran. To je potrajalo samo dva dana. Jutros opet stare scene: semafori, iskopane rupe, strojevi i prašina

 

GOSPIĆ Nitko više sa sigurnošću ne zna po koji puta se vrše radovi na podzemnoj infrastrukturi Budačke ulice, najprometnije ulice u Gospiću.

Tako je ovogodišnja priredba „Jesen u Lici“ započela  u petak s iskopanim kraterima, semaforima i brojnim neravninama.

Onda se netko mudar dosjetio da će tuda u subotu prolaziti premijer Andrej Plenković i mnogi ministri. Krateri su na brzinu zatrpani, uklonjeni su semafori i radni strojevi (čak i kemijski WC) pa je promet na toj dionici koliko-toliko bio normaliziran.

 

To je potrajalo samo dva dana. Jutros opet stare scene: semafori, iskopane rupe, strojevi i prašina. Ukoliko nam se vrh HDZ-a uskoro vrati u grad da bi na promidžbenom skupu dali podršku svojoj kandidatkinji za predsjedničke izbore Kolindi Grabar Kitarović, nema sumnje da će se rupe opet zatrpavati, uklanjati semafori i radni strojevi.

Do kada će ova prometna gnjavaža potrajati nitko ne zna, poglavito zato što hirovita lička zima bez puno najave i pompi nekada stigne već koncem listopada.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.