Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 11° 6
Sutra: 11° 11° 6
24. listopada 2018.
Čestitka

foto Novogodišnja zdravica opatijskog gradonačelnika: Novoj 2018. godini nazdravilo se s 2.600 čaša pjenušca

Foto M. Aničić
Foto M. Aničić
Autor:
Objavljeno: 1. siječanj 2018. u 15:09 2018-01-01T15:09:00+01:00

Novogodišnja zdravica opatijskog gradonačelnika Ive Dujmića u podne zbog jake kiše, umjesto na terasi hotela Kvarner održana je u Kristalnoj dvorani 

OPATIJA Novogodišnja zdravica opatijskog gradonačelnika Ive Dujmića u podne zbog jake kiše, umjesto na terasi hotela Kvarner održana je u Kristalnoj dvorani gdje je goste dočekalo 2.600 čaša s pjenušcem. Nazdravljanje 2018. godini započelo je koncertom Puhačkog orkestra Lovran, a zatim se s balkona okupljenima obratio gradonačelnik Dujmić i nakon njegove čestitke na hrvatskom jeziku i čestitke predsjednika Gradskog vijeća Roberta Kurelića na njemačkom, turiste i sve koji su došli na party pozdravilo se i zahvalilo im na tome što su Opatiju odabrali za doček, na ukupno devet jezika. Čulo se tako i engleski, talijanski, francuski, mađarski, slovenski, španjolski i ruski jezik.

– Poštovane dame i gospodo, dragi gosti, Opatijske i Opatijci, zakoračili smo u 2018. godinu i čast mi je da vam mogu čestitati u svoje osobno ime i u ime Grada Opatije i zaželjeti da vam bude sretna, vesel a i uspješna. Hvala vam što ste odabrali Opatiju za doček i pozivam vas da svi zajedno nazdravimo i da sa sobom kući ponesete čašu i zadržite ju kao suvenir. Hvala vam na dolasku i živjeli - rekao je Dujmić.

O11AM48

Zdravica je privukla domaće ljude, ali i velik broj turista.

O11AM53

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
NAJLUKSUZNIJI BMW STIGAO U HRVATSKU