Gala otvorenje

“Gervais” pod Učkun spaja kulturu, kongrese i zabavu: Svečani koncert Natalije Ushakove u novom opatijskom KTC-u

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Pred oduševljenom publikom nastupili su sopranistica Natalia Ushakova i Orkestar Opere Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca iz Rijeke, pod ravnanjem dirigenta svjetskoga glasa Marca Boemija



OPATIJA Kino, kazalište, koncertna i kongresna dvorana, te ogromni klupski prostor za ples u, kako je najavljeno »najvećoj diskoteci na Kvarneru« – u Opatiji danas su, nakon svečanog otvorenja Kulturno-turističkog centra »Gervais« postali stvarnost.


Hram kulture u Opatiji, pred velikim brojem uzvanika iz različitih sfera života, danas je tako prvi put pokazao svoje stvarne mogućnosti i to na najbolji način – uz gala koncert najljepših opernih arija legendarnih majstora nota.


 Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ





Pred oduševljenom publikom nastupili su sopranistica Natalia Ushakova i Orkestar Opere Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca iz Rijeke, pod ravnanjem dirigenta svjetskoga glasa Marca Boemija.


U programu koji je sastavljen na način da u njemu svatko može pronaći nešto »za svoju dušu«, našla su se djela Dvoraka, Verdija, Straussa, Lehara, Ponchiellija, Donizettija…


 Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ



Na premijerni koncert se danas  ulazilo uz pozivnice, a u subotu će se ponoviti i za sve građane Opatije i prijatelje ovoga grada koji žele kvalitetno provesti vrijeme, te i sami biti dijelom nove povijesti ovog grada.


A dok je Veliku dvoranu u petak obuzela čarolija klasične glazbe u izvođenju vrhunskih umjetnika, istovremeno se u klupskim prostorijama »Gervaisa« moglo opustiti i zabaviti uz besplatan koncert sastava »Vatra«.


Snimio Ivica TOMIĆ


Snimio Ivica TOMIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ



VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU U SUBOTU!