Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
18. studenoga 2018.
Želi dovršiti posao

Dujmić Opatijcima: Zaokružite dokazanog gradonačelnika s rezultatima

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 1. lipanj 2017. u 14:36 2017-06-01T14:36:34+02:00

»Zato Opatijci danas imaju rezultate i ostvarene projekte, a ne grad slučaj kao što je bilo ranije. Opatijci sada imaju prilike zaokružiti dokazanog gradonačelnika s rezultatima te ispunjenim obećanjima iza sebe«, naglasio je Ivo Dujmić

OPATIJA Nezavisni kandidat za gradonačelnika Opatije Ivo Dujmić u četvrtak je pozvao sugrađane da na nedjeljnom drugom krugu lokalnih izbora njega ponovno biraju za gradonačelnika, »dokazanog s rezultatima te ispunjenim obećanjima iza sebe«.
 

Dujmić je na konferenciji za novinare kazao da je u u svom proteklom gradonačelničkom mandatu Grad Opatiju uvijek vodio na način da je bio faktor koji je okupljao i povodio se djelima.

»Zato Opatijci danas imaju rezultate i ostvarene projekte, a ne grad slučaj kao što je bilo ranije. Opatijci sada imaju prilike zaokružiti dokazanog gradonačelnika s rezultatima te ispunjenim obećanjima iza sebe«, naglasio je.

Dujmić je rekao da je platforma njegova rada i saveza s građanima u tome da nudi konkretno i to ostvaruje, da spaja, a ne dijeli. »Zato jedino naša politička opcija može okupiti stabilnu i zdravu većinu te sastaviti najbolje Gradsko vijeće u povijesti Opatije«, naglasio je Dujmić.

»Opatijci vide da smo krenuli naprijed, ostalo je još posla kojeg moramo zajedno dovršiti«, dodao je i pozvao Opatijce da biraju »odgovornost i rezultate, čovjeka koji je vodio pozitivnu kampanju rezultata, a ne podjela«.

Inače, Dujmić će se u drugom krugu natjecati za gradonačelničko mjesto s kandidatom koalicije SDP-HNS-IDS-HSU-PGS-Reformisti-HSS Fernandom Kiriginom (SDP). U proteklom mandatu Kirigin je bio zamjenik Dujmića kao gradonačelnika, a nakon što je u SDP-u odlučeno da kandidat za gradonačelnika bude Kirigin, Dujmić je napustio stranku te se kandidirao kao nezavisni kandidat.

U prvom krugu izbora Kirigin je osvojio 38,14, a Dujmić 38,12 posto glasova, odnosno razlike je bila jedan glas.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka