Nezavisni kandidat

Dujmić: “Naši sugrađani žele da ih nastavi voditi čovjek sa vizijom i rezultatima”

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

U Opatiji je već pokrenut projekt i Opatija je nositelj Start-up inkubatora za kreativan turizam u sklopu projekta Urbana aglomeracija Rijeke, koji će djelovati u prostoru Ville Antonio, a već su i osigurana sredstva za tu namjenu. Kada je riječ o povratku zabavnog i noćnog života, novi KTC »Gervais« iza sebe ima više rasprodanih predstava i dupkom punu dvoranu, rekao je Dujmić



 OPATIJA Mnogi se ovih dana pitaju »tko će s kime u nedjelju«? Panika je sve veća, pa se predvodi kampanja kakvu Opatija do sada nije vidjela. Ne preže se od laži i podmetanja, a to sigurno nije Opatija za koju se zalažem. Opatijci zaslužuju »festival demokracije« i od prvog dana sam rekao da je moja koalicija s građanima i zato vjerujem u apsolutnu pobjedu u prvome krugu – rekao je »spreda mrkata« nezavisni kandidat za gradonačelnika Opatije Ivo Dujmić, uz podršku članova njegove liste Andreje Rudančić i Vladimira Brnečića.


Dujmić je na konferenciji za novinare istaknuo i da vjeruje da će dobiti povjerenje građana i za njegovu Listu za Gradsko vijeće.


– Naši sugrađani žele da ih nastavi voditi čovjek sa vizijom i rezultatima, koji zna kako provesti riječi u djela. Dokazao sam kako radim i rješavam potrebe građana, dok drugi tek obećavaju da će napraviti. To je velika razlika, i baš zato mirno očekujem ovu nedjelju – dodao je Dujmić.




Najavio je turističku revitalizaciju Voloskoga i Dobreća koja je već pokrenuta, jer jsu dobivena europska sredstva u iznosu od 300.000 eura, te se osvrnuo na tematiku otvaranja Start-upova za mlade.


– U Opatiji je već pokrenut projekt i Opatija je nositelj Start-up inkubatora za kreativan turizam u sklopu projekta Urbana aglomeracija Rijeke, koji će djelovati u prostoru Ville Antonio, a već su i osigurana sredstva za tu namjenu. Kada je riječ o povratku zabavnog i noćnog života, novi KTC »Gervais« iza sebe ima više rasprodanih predstava i dupkom punu dvoranu. To je najbolji odgovor na pitanje »je li Gervais trebao Opatiji«? U samo tri vikenda rada »Gervaisa« u Opatiji je uživalo i zabavljalo se više od tri tisuće ljudi. To sve potvrđuje kako je posao dobro obavljen i dok jedni samo pričaju i »brundaju«, drugi rade i tako se Opatija polako vraća na mapu vrhunskih kazališnih, kulturnih i glazbenih događanja – zaključio je Dujmić.