Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. studenoga 2019.
Reakcija Ive Dujmića

Djeca trebaju još cijeli tjedan ići u stari opatijski vrtić

Stara zgrada Dječjeg vrtića Opatija / Snimio Ivica TOMIĆ
Stara zgrada Dječjeg vrtića Opatija / Snimio Ivica TOMIĆ
Autor:
Objavljeno: 26. kolovoz 2018. u 20:11 2018-08-26T20:11:00+02:00

Ravnateljica je napravila nešto sasvim drugo, potpuno na svoju ruku, što je čista opstrukcija našeg dogovora, poručuje Dujmić

Danas je u našu redakciju pristiglo priopćenje gradonačelnika Opatije Ive Dujmića, koje objavljujemo u cijelosti:

'Dragi sugrađani, danas sam na društvenim mrežama saznao da je ravnateljica »Dječjeg vrtića Opatija« Sabina Jelić bez mog znanja poslala obavijest roditeljima da djecu dovedu u novi dječji vrtić na Punta Kolovi već sutra, u ponedjeljak, 27. kolovoza, što me u potpunosti šokiralo.

Naglašavam da je dogovor između nas kao osnivača i ravnateljice, za što postoji i zapisnik, da je službeno otvorenje vrtića u četvrtak, 30. kolovoza, Dan otvorenih vrata za građane je 1. rujna, a početak rada vrtića za djecu s početkom pedagoške godine, 3. rujna.

Sutra, 27. kolovoza u gradu imamo i konferenciju za novinare na tu temu. Ravnateljica je napravila nešto sasvim drugo, potpuno na svoju ruku, što je čista opstrukcija našeg dogovora.

Stoga molim roditelje da svoju djecu, sutra i cijeli idući tjedan, dovode u stari vrtić, a ne u novi na Punta Kolovi. Za svu djecu koju  roditelji slučajno dovedu u novi dječji vrtić bit će organiziran prijevoz do starog vrtića u organizaciji Grada.

Ispričavam se u svoje osobno ime, ali i u ime Grada kao osnivača Dječjeg vrtića Opatija, roditeljima i djeci na ovoj nepotrebnoj zbrci', poručio je gradonačelnik  Dujmić.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.