Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 17° 20° 2
22. lipnja 2018.
Koalicija HDZ-HDS

Spicijarić: Općina Malinska-Dubašnica vođena je loše i neodgovorno

Foto M. Trinajstić
Foto M. Trinajstić
Autor:
Objavljeno: 18. svibanj 2017. u 21:36 2017-05-18T21:36:00+02:00

MALINSKA Bivši načelnik Općine Malinska-Dubašnica, kandidat koalicije HDZ-HDS Anton Spicijarić u završnici izborne utrke za načelničku dužnost podsjetio je da je i u prošlom mandatu, kao vijećnik, nastojao pridonijeti razvoju i boljitku lokalne zajednice koju će, vjeruje, iznova dobiti priliku voditi.

– Velik pad prihoda po zaposlenom službeniku u našoj lokalnoj samoupravi, neznanje u pripremi i realizaciji projekata ostvarenih preplaćivanjem našim novcem, bez pomoći i potpora iz državnih ili europskih fondova držim nedopustivim, ocjenuje predsjednik OO HDZ-a Malinske Spicijarić u čijem je društvu bio i čelnik HDS-a, Pavao Barbiš. Aktualni načelnik reći će da pomoć ne dobijamo jer smo prerazvijeni, ali istina je da vladajući, za razliku od svojih kolega s otoka, nisu u stanju ni pripremiti projekte niti dobiti značajniju pomoć za njihovu realizaciju.

Jedino što jest pokrenuto, izgradnja dječjeg vrtića, realizirano je neodgovorno. Aktualni načelnik »zaslužan« je i za narušavanje duha zajedništva i suradnje među krčkim lokalnim samoupravama. Dokaz tome njegova je nedavna izjava da će, ako pobijedi, sredstva koja je Županija namijenila izgradnji lučke infrastrukture u Baški preusmjeriti u Malinsku, tvrdi Spicijarić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka