Selotejp spašava stvar

Novi trajekt dva mjeseca s razbijenim staklom

Slađana Vignjević

Prva je vrata razbila putnica, a tek što su ona popravljena proteklog vikenda, dan kasnije su ponovno razbijena, i to od strane radnika koji je vrata popravljao. Navodno je, provjeravajući hidraulički sustav za zatvaranje vrata, lupio čekićem i – razbio staklo



VALBISKA/MERAG » Iako se njime svega dva mjeseca obavlja prijevoz na liniji između trajektnih pristaništa otoka Krka i Cresa, na liniji Valbiska – Merag, novi Jadrolinijin trajekt Brač gotovo od samog početka plovidbe ima razbijena stakla na ulaznim vratima u salon za putnike.


   Kako doznajemo, prva je vrata razbila putnica, a tek što su ona popravljena proteklog vikenda, dan kasnije su ponovno razbijena, i to od strane radnika koji je vrata popravljao.


Navodno je, provjeravajući hidraulički sustav za zatvaranje vrata, lupio čekićem i – razbio staklo pa su ona ponovno prelijepljena selotejp trakama.




Podsjetimo, trajekt »Brač« može primiti 616 putnika i 145 osobnih vozila, u salonu se može smjestiti 322 putnika. »Brač« ima i garažu ispod glavne palube, kapaciteta četrdesetak vozila. Vrijedi spomenuti kako je od 29. rujna ponovno uveden zimski plovidbeni red s nešto manje termina polaska u odnosu na ljetni. (S. V.)