Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
23. listopada 2018.
Nastavlja se BigOM 'ludilo'

Izvučena tuna žutih peraja težine 120 kilograma

Snimio Silvano JEŽINA
Snimio Silvano JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 25. kolovoz 2017. u 20:24 2017-08-25T20:24:00+02:00

U četvrtak su ulovljene dvije tune od po stotinjak kilograma, da bi u petak posada broda »Marko« izvukla iznimno lijepi primjerak tune žutih peraja težine 120 kilograma

Istovremeno s novim dozama »nogometnog ludila« koje je Kvarner zahvatilo nakon saznanja da će nam u goste doći slavni Milan, krenulo je i s novim –  BigOM »ludilom«.

Sjajne vremenske prilike i 21 posada koja je stigla na 12. izdanje omišaljksog lova na veliku ribu utjecali su na to da i ulov bude iznad očekivanja.

BIGOM01
BigOM natjecanje u robolovu / Snimio Silvano JEŽINA

U četvrtak su ulovljene dvije tune od po stotinjak kilograma, da bi u petak posada broda »Marko« izvukla iznimno lijepi primjerak tune žutih peraja težine 120 kilograma.

Do posade »Marka« stigli smo zahvaljujući Zoranu Kruliću, odnosnio njegovom gliseru i to brzinom od 35 milja na sat. Kapitalna je tuna inače dignutra na u trokutu između Porozine, Plomina i Rapca.

Big OM se nastavlja u subotu, pod istim vremenskim kondicijama, kad je i zadnji dan natjecanja.

Svi koji žele pozdraviti pobjednike i vidjeti skoro pa zastrašujuće primjerke ribljeg svijeta koji živi u Kvarneru pozvani su na omišaljski Rivu pape Ivana Pavla II u 18 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka