Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Ulaganje Josipa Brusića

Hotel Maritim atraktivan objekt u krčkoj luci

Hotel Maritim trebao bi poslovati kroz cijelu godinu /  Pogled s krova hotela na krčku luku
Hotel Maritim trebao bi poslovati kroz cijelu godinu / Pogled s krova hotela na krčku luku
Objavljeno: 27. rujan 2018. u 11:01 2018-09-27T11:01:45+02:00

Novootvoreni hotel s četiri zvjezdice na dvije etaže ima 12 dvokrevetnih soba, prizemljem dominira restoran i ostakljeni caffe bar, dok su u podrumskim prostorijama, ispod razine mora, smješteni sanitarni čvorovi i garderobe

KRK  U atraktivnom ambijentu krčke luke odnedavno je otvoren novi hotelski kapacitet. Radi se o hotelu Maritim, u vlasništvu obitelji Josipa Brusića, koji ovaj novi iskorak doživljava kao nadogradnju svog dosadašnjeg bavljenja ugostiteljstvom i turizmom.

Krčanima je zasigurno poznato da obitelj Brusić već posjeduje poznatu konobu te dvanaest smještajnih jedinica u kategoriji pansiona.

Novootvoreni hotel, kategoriziran s četiri zvjezdice, na dvije etaže ima dvanaest dvokrevetnih soba, prizemljem dominira restoran i ostakljeni caffe bar, dok su u podrumskim prostorijama, ispod razine mora, smješteni sanitarni čvorovi  i garderobe.

Pogled s krova hotela na krčku luku, hotel Maritim,

Dizalom se dolazi do ravnog krova, na kojem se uz sunčališta nalazi i infinity pool – bazen koji nema rub, a s te se pozicije pruža i prekrasan pogled na luku, staru gradsku jezgru i obližnji Punat.

– Gradnju pripremamo već nekoliko godina – kaže Brusić, dodajući da su građevinski radovi započeli u prosincu prošle godine, po projektu Barbare Turčić Gajzler, a u izvedbi AB gradnje iz Karlovca. Naš sugovornik navodi da su svi prostori klimatizirani, napajanje je osnaženo solarnim panelima, a cijela je zgrada koncipirana i predviđena za cjelogodišnje poslovanje.

U prvih mjesec dana već su ugostili turiste iz Italije, Njemačke, Austrije i Nizozemske, a tijekom listopada imaju rezervacije za održavanje dviju svadbi. Brusić ističe da su cijene, u odnosu na njihovu konobu, tek neznatno više te poziva sugrađane i goste da svrate na kavu ili pak kušaju ponudu njihovog »a la carte« restorana koji se, s obzirom na pozicioniranost, zove Harbour (luka). Brusić na kraju naglašava da je ovaj obiteljski projekt realiziran uz pomoć kredita Erste banke, a osoblje hotela upotpunjeno je preraspodjelom već postojećih kadrova.
hotel Maritim,

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija