Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1n
Sutra: 8° 8° 1n
20. veljače 2020.
Uhodani program

Centar za kulturu: Zimsku scenu u Krku otvara Tarik Filipović s "Ćirom"

Centar za kulturu: Zimsku scenu u Krku otvara Tarik Filipović s "Ćirom"
Centar za kulturu: Zimsku scenu u Krku otvara Tarik Filipović s "Ćirom"
Autor:
Objavljeno: 4. siječanj 2018. u 10:20 2018-01-04T10:20:32+01:00

KRK Krčki Centar za kulturu ovih dana započinje s još jednim izdanjem svog sad već uhodanog, zimskog djela kulturnih programa namijenjenih obogaćenju kulturne svakodnevice Krčana. Programom »Vama glumimo« koji kreće već tijekom jednog od nadolazećih siječanjskih vikenda i ovog će puta biti obuhvaćeni kazališni programi za djecu i odrasle koji će se, doznajemo od Maje Parentić, ravnateljice krčkog Centra za kulturu, sve do travnja odvijati svakog trećeg petka i subote u mjesecu. Kao i dosad, petci će biti rezervirani za gostovanja predstava namijenjenih odraslima, dok su subotnja gostovanja posvećena djeci.

Kazališne predstave odigravat će se u prostoru osnovnoškolske sportske dvorane na Trgu krčkih glagoljaša.

Treća sezona programa »Vama glumimo« započinje 19. siječnja, od 19 sati, i to uspješnicom Satiričkog kazališta Kerempuh te ujedno i novim autorskim projektom glumca Tarika Filipovića koji se, nakon »Spektakluka« i »Magic Act Showa«, ovog puta publici predstavlja monodramom o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom »Ćiro«. U subotu, 20. siječnja, od 11 sati krčki će kulturnjaci na istom mjestu ugostiti i izvođače Scene Gorica koji će se malenim otočanima predstviti dječjom predstavom »Gospođica Neću«. U toj razigranoj i šarenoj predstavi (manijenjenoj mališanima starim četiri i više godina) čiju režiju potpisuje Leo Vukelić, glumit će Karmen Sunčana Lovrić, Lidija Kraljić Zavišić i Lovro Ivanković.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna za dječje, odnosno 30 kuna za ostale predstave moći će se kupiti u Galeriji Decumanus u njezino redovno radno vrijeme te na ulazu u dvoranu, neposredno uoči početka programa.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.