Ličko-senjska županija

Župan Milinović povukao Proračun i predlaže novi

Marin Smolčić

Snimio Nenad REBERŠAK

Snimio Nenad REBERŠAK

Ovaj postojeći Proračun bi putem amandmana trebao biti izmjenjen u iznosu od preko 21 milijun kuna (zbog zahtjeva proračunskih korisnika i EU izbora) te smatram kako je korektnije predložiti novi Proračun u koji će biti uključeno novih 21 milijun kuna nepovratnih EU sredstava 


GOSPIĆ Nakon razgovora s premijerom Anrejom Plenkovićem i predsjednikom Županijske skupštine Marijanom Kustićem priopćenjem za javnost danas se obratio župan ličko-senjski Darko Milinović.


Kako ističe u priopćenju promijenili su se elementi Proračuna koji je predložio prije tri mjeseca pa ga stoga povlači.
– Ovaj postojeći Proračun bi putem amandmana trebao biti izmjenjen u iznosu od preko 21 milijun kuna (zbog zahtjeva proračunskih korisnika i EU izbora) te smatram kako je korektnije predložiti novi Proračun u koji će biti uključeno novih 21 milijun kuna nepovratnih EU sredstava.


Dogovoren je i radni sastanak koji će se održati do srijede, 19. lipnja kada ću ponovno uputiti Proračun članovima Županijske skupštine, kako bi uključili i projekte Vlade RH koji idu u cilju razvoja Ličko-senjske županje, ističe u priopćenju župan Darko Milinović.