Vijeća mjesnih odbora

Volosko vodi Damir Kramarić, a Tošinu Antonija Manestar

Aleksandra Kućel Ilić

VMO Volosko

VMO Volosko

U Vijeće mjesnog odbora Opatija-Volosko izabrani su Damir Kramarić, Darija Žmak Kunić, Tin Žulić, Emin Mašinović (Lista grupe birača, nositelj Damir Kramarić), Odisej Kurelić, Katarina Srdoč (Lista grupe birača, nositelj Odisej Kurelić) i Alessandra Selak (SDP)VOLOSKO  Nakon provedenih izbora, konstituirana su prva dva vijeća mjesnih odbora na području grada Opatije i to za područje Voloskoga i Tošine.


U Vijeće mjesnog odbora Opatija-Volosko izabrani su Damir Kramarić, Darija Žmak Kunić, Tin Žulić, Emin Mašinović (Lista grupe birača, nositelj Damir Kramarić), Odisej Kurelić, Katarina Srdoč (Lista grupe birača, nositelj Odisej Kurelić) i Alessandra Selak (SDP).


Članovi VMO-a Opatija-Volosko su jednoglasno, sa šest glasova prisutnih vijećnika, za predsjednika izabrali Damira Kramarića.
Gradonačelnik Ivo Dujmić je članove VMO-a Opatija-Volosko obavijestio da će zamjenica gradonačelnika Vera Aničić od prosinca, kada se sva vijeća konstituiraju, jednom mjesečno održavati koordinaciju svih 15 VMO-a.


Obavijestio ih je također i da se ostatak sredstava mjesnog odbora može utrošiti do konca godine, s obzirom na to da se sredstva ne mogu prenositi u sljedeću godinu, s čime je upoznao i VMO Tošina.


Izabrani članovi Vijeća mjesnog odbora Opatija-Tošina su Antonija Manestar, Marijana Crnković, Adriano Uković i Geri Smokvina (SDP) te Predrag Wolf (HDZ). Članovi VMO-a Opatija-Tošina su jednoglasno, s pet glasova prisutnih vijećnika, za predsjednicu izabrali Antoniju Manestar.