TZ otoka Krka

U smještajne objekte na Krku ulaže se oko 300 milijuna kuna

Hina

Obnovljeni Hotel Park u Puntu / Snimio Mladen TRINAJSTIĆ

Obnovljeni Hotel Park u Puntu / Snimio Mladen TRINAJSTIĆ

Krčki gospodarstvenici su u obiteljski smještaj, kampove i hotele, uoči ovogodišnje turističke sezone uložili ili još ulažu ukupno oko 300 milijuna kuna, a do kraja ožujka vrata će otvoriti gotovo svi otočni hoteli, kao i nekoliko kampova, najavili su u četvrtak iz Turističke zajednice otoka KrkaRIJEKA Krčki gospodarstvenici su u obiteljski smještaj, kampove i hotele, uoči ovogodišnje turističke sezone uložili ili još ulažu ukupno oko 300 milijuna kuna, a do kraja ožujka vrata će otvoriti gotovo svi otočni hoteli, kao i nekoliko kampova, najavili su u četvrtak iz Turističke zajednice otoka Krka.


Radi se i na unapređenju infrastrukture, u što su uključene sve jedinice lokalne samouprave, s ciljem povećanja kvalitete, standarda ponude i usluga, kažu u krčkom TZ-u.


Iz Turističke zajednice ističu da turistički djelatnici Krka, nakon uspješne prošle godine, od nove sezone očekuju još bolje rezultate. Uoči i tijekom uskrsnih blagdana, od 29. ožujka do 1. travnja na otoku se očekuje oko 2500 gostiju te oko 11000 noćenja.
Otočne turističke zajednice za Uskrs su pripremile raznovrstan program dobrodošlice – od uskrsnog doručka do prigodnih koncerata, gastro programa, biciklističkih i pješačkih programa te drugih oblika aktivnog odmora.