Dječji zimski grad

Sutra festival Dica va Puntu kantaju

Mladen TrinajstićU velikoj sali Narodnog doma u Puntu, kao dio višednevne prigodne predbožićne manifestacije Dječji zimski grad koja se ove godine održava jedanaesti put, ove će se nedjelje, 15. prosinca, iznova održati festival Dica va Puntu kantaju. Sad već trinaesto izdanje te lijepe, kvalitetne i uvijek odlično posjećene glazbene manifestacije i ovog će puta biti prilika za mnogobrojne mlade otočanke i otočane da s velike pozornice svima pokažu svoje pjevačko umijeće, i to pred ondje uvijek brojnom i glasnom publikom koja se svake godine u toj prilici u puntarski dom slije sa svih strana Bodulije.


Zanimljivoj, atraktivnoj i uvijek od gledatelja odlično popraćenoj glazbeno-festivalskoj manifestaciji, čiji je početak najavljen za 17 sati, prethodit će prigodni, također mališanima namijenjen zabavni program kojim će u Narodnom domu u Puntu i službeno započeti slijed predbožićnih zabavnih druženja, organiziranih igraonica i humanitarnih sajmova uklopljenih u program Dječjeg zimskog grada – projekta kojim puntarskim mališanima ovo posebno doba u godini još ljepšim i sadržajnijim nastoje učiniti članice i članovi sveprisutne udruge Puntarske užance.


Po završetku nedjeljnog festivala velika sala puntarskog doma ostat će na raspolaganju tamošnjim klincima i klincezama koji će sve do 20. prosinca ondje moći uživati u svakodnevnim, njima namijenjenim programima. Dječji zimski grad, najavljuju nam njegovi organizatori, u petak, 20. prosinca, zaključit će izvedba predstave »Ivica i Marica« nakon koje će uslijediti druženje mališana s Djedom Božićnjakom, uz i ove godine nezaobilaznu podjelu darova. U svakom slučaju, puntarski će Narodni dom počevši od ove nedjelje biti mjesto smijeha, dobre zabave, glazbe i plesa, ali i predbožićnog druženja malih Puntarki i Puntara.