Bračni par Voges

PUNIH 40 GODINA DOLAZE U IČIĆE: Ičići su ljepši od Palma de Mallorce

V. Jagodić

Vjerni gosti iz Njemačke sa svojim ičićanskim domaćinom / Snimio Marin ANIČIĆ

Vjerni gosti iz Njemačke sa svojim ičićanskim domaćinom / Snimio Marin ANIČIĆ

U povodu četrdesete obljetnice dolaska Petri i Petru Voges uručena je umjetnička slika Sonje Skalamere Novak i torta kamelijaIČIĆI Prošlo je 40 ljeta od dana kad su Petra i Peter Voges iz Hannovera prvi put posjetili Ičiće i odsjeli kod obitelji Kumičić.


Od tada Ičići su postali njihova destinacija za odmor. U njihovoj vjernosti nije ih spriječio ni Domovinski rat. Mnogi su ih pitali zašto svake godine, a ponekad i više puta u godini, odlaze na isto mjesto?


U Ičićima se uvijek dobro osjećaju. Simpatični i gostoljubivi ljudi te mjesto koje iz godine u godinu postaje sve ljepše i ljepše. Ovdje se susretnu i sa svojim prijateljima iz Njemačke i Nizozemske.
Njihova djeca su također više puta s njima boravila u Ičićima. Nakon svog posjeta Palma de Mallorci roditeljima su rekli da su Ičići ljepši. Bračni par Voges nisu samo vjerni gosti Ičića, nego i izvrsni promotori našega kraja i turizma u Njemačkoj.


Djelatnici Turističke zajednice Ičića su organizirali prijem za Petru i Petra Voges. U povodu četrdesete obljetnice dolaska uručena im je umjetnička slika Sonje Skalamere Novak i torta kamelija koju su napravili slastičari Milenij Choco svijeta – Amadria Park hotela.


Kroz sve ove godine druženja bračni par Voges i obitelj Kumičić, nositelji oznake Kvarner Family, postali su obitelj. Ovaj tjedan je za njih poseban – 40 godina od prvog posjeta bračnog para Ičićima i rođendan Petre Voges. Sve najbolje, gospođo Voges!