Druženje

Puna košara slatkiša maskiranim mališanima dječjeg vrtića Grobnički tići

Sanja GašpertJELENJE Načelnik Općine Jelenje Robert Marčelja i njegov zamjenik Dino Piljić posjetili su Dječji vrtić Grobnički tići, u sklopu ovogodišnjeg mesopusta. Tom prigodom donijeli su maskiranim mališanima punu košaru slatkiša i posjetili sve grupe. Lijepo druženje nastavljeno je uz fritule i krafne.


– Dječji vrtić Grobnički tići u Podhumu pohađa 130 djece, a lijepa gesta svakako je uljepšala prijepodne jelenjskim mališanima. Općina Jelenje svakako je pokazala solidarnost i brigu za najmlađe. Danas završavaju mesopusna događanja na području Općine Jelenje, a iz Općinske uprave najavljujemo nove komunalne projekte jer, nakon maškara sve se, standardno, vraća u normalu, kazao je načelnik Marčelja.


Nakon paljenja pusta u Podkilavcu, sutra će biti spaljen pust u Jelenju i Zoretićima. Krivcu za sve grijehe u protekloj godini najprije će se suditi u Jelenju, na Ravni od 18 sati, gdje će se izvlačiti i tombola u organizaciji Jelenskih maškara, dok će u mjestu Zoretići pustić dočekati svoju presudu u 20 sati.