Slab interes za "Beatlese"

„Prosinac u Gospiću“: Odličan nastup “The Beatles Revival Banda” uz vrlo malo publike

Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

U centru Gospića večeras smo slušali gotovo originalne Beatlese, uz odličnu svirku i još bolje vokale. Čini se kako to Gospićanima nije bilo dovoljno pa je trg bio zamalo pust. Kriviti studen, TV-program ili nešto treće, sasvim je izlišno i neopravdano.GOSPIĆ – Manifestacija „Prosinac u Gospiću“ večeras nam je u goste dovela glazbenu pop-kulturu ’60. godine. Na Trgu Stjepana Radića nastupio je The Beatles Revival Band koji nam je donio ono najbolje od liverpoolske četvorke. Ova grupa je osnovana 1994. godine, a pokretač cijele ideje bio je Erik Malnar, frontman poznate riječke grupe Belfast Food. Ostali članovi banda su Goran Rubeša (gitara i vokal), Marko Jurić (bubnjevi) i Josip Radić (bas i vokal).


Bend je imao mnogo zapaženih nastupa, posebno onaj održan u Liverpoolu, na izvoru gdje je potekla „glazbena rijeka novoga doba“. Jer nakon Beatlesa u svijetu glazbe ništa više nije bilo kao prije.


U centru Gospića večeras smo slušali gotovo originalne Beatlese, uz odličnu svirku i još bolje vokale. Čini se kako to Gospićanima nije bilo dovoljno pa je trg bio zamalo pust. Kriviti studen, TV-program ili nešto treće, sasvim je izlišno i neopravdano.
Prava šteta što izvrsni The Beatles Revival Band nije večeras slušalo više ljudi. Svakako su to zaslužili i ne treba glumatati pop-rock kritičara da bi se reklo kako su dečki bili odlični. U svakom slučaju puno bolji od publike koja inače uvijek prigovara kako se u Gospiću ništa ne događa. A kada se i događa, onda nema publike!