Festival Opatija

Predstava ‘Sve o muškarcima’ Teatra Gavran u četvrtak u Gervaisu

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot

Foto ScreenshotFestival Opatija u četvrtak, 24. listopada 2019. s početkom u 20 sati u centru Gervais priređuje kazališnu predstavu „Sve o muškarcima“ u izvedbi Teatra Gavran iz Zagreba.


Muški svijet u ovoj se priči razotkriva s puno humora i neočekivanih sukoba, dok svaki od glumaca igra po nekoliko različitih uloga. Radnja je smještena u današnji Zagreb, a pred nama prolaze prepoznatljivi suvremeni likovi s kojima se svaki gledatelj može lako poistovjetiti.


Mladena Gavran, koja je režirala “Sve o ženama”, prihvatila se režije i ove predstave, odabravši za nositelje zahtjevnih uloga tri mlada nadarena glumca: Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović. U ovoj dinamičnoj predstavi, glumci su odlučili pružiti vam istinsko teatarsko zadovoljstvo propitujući krajnje granice glumačkog umijeća.
Brzi dijalozi, te izmjena dramskih i humornih pasaža karakteristika su ovog teksta koji pruža velike mogućnosti za glumačke transformacije.


Ovaj tekst Mire Gavrana dosada je imao 18 kazališnih premijera diljem svijeta, od Rio de Jeneira pa do Moskve. Ne propustite svjetsku uspješnicu, hit-komediju koja je samo u Pragu imala više od 500 repriznih izvedbi, a u Krakovu više od 400.


Do sada je “Sve o muškarcima” vidjelo više od pola milijuna ljudi diljem svijeta, budite i Vi što prije među njima!


Cijena ulaznice iznosi 80,00 kuna. Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr.


Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike je 60,00 kn, a popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija.


Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka održavanja.