Vavik vjerna Kirija

Niče najveći navijački grafit na području Kirije. Bit će dug čak 70 metara

Biljana SavićBRIBIR – Mladi Kirci ovih dana crtaju do sada najveći grafit na području Kirije koji je posvećen najdražoj Rijeci!


Grafit u svojem glavnom dijelu nosi poznati navijački stih »Bio sam naivan, zaljubljen i mlad, volio sam Rijeku, volim je i sad« na zidu dužine 70-ak metara. Točna pozicija grafita je na glavnoj županijskoj cesti pred sam ulazak u Bribir s riječke strane.


Članovi udruge »Vavik vjerna Kirija« mole sve zainteresirane navijače Rijeke, kao i ostale koji prepoznaju bezuvjetan trud i ljubav prema Rijeci, da pomognu u troškovima izrade donacijom prema vlastitim mogućnostima.
Donaciju je moguće dati na licu mjesta prilikom izrade grafita, u dane kad ne pada kiša u popodnevnim satima i subotu, 2. studenoga, cijeli dan. Donirati možete i na račun udruge »Vavik vjerna Kirija«, a podaci i broj računa udruge mogu se pronaći na www.vavikvjernakirija.com. Eventualan višak doniranih sredstava bit će utrošen za sljedeći grafit kao i za popravak postojećih grafita. Nakon završetka izrade grafita bit će organizirano prikladno druženje, o čemu će svi biti na vrijeme obaviješteni.