Neshvatljiva lakoća iživljavanja: Kustić opet odgodio Županijsku sjednicu

Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

Čak i zadrti HDZ-ovci u ovome vide potpuni izostanak političkog senzibiliteta za koji bi morao znati čelni čovjek HDZ-a Andrej Plenković. Dakako, ako i on nema umiješane prste u ovu agoniju najveće hrvatske županije.GOSPIĆ Po peti puta za redom predsjednik Županijske skupštine Ličko-senjske županije Marijan Kustić danas je ponovno bez valjana razloga i priopćenja odgodio sjednicu na kojoj se trebao donijeti županijski proračun za 2019. godinu.


Na ovaj je način učinjen presedan u političkom životu Hrvatske, u režiji Zagrepčanina iz Novalje koji je izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza.


Nezadovoljstvo koje već neko vrijeme tinja u javnosti pa i u redovima još uvijek većinskog HDZ-a danas je eskaliralo, pri čemu se učestalo spominje bahatost prvog čovjeka HDZ-a Ličko-senjske županije.
Čak i zadrti HDZ-ovci u ovome vide potpuni izostanak političkog senzibiliteta za koji bi morao znati čelni čovjek HDZ-a Andrej Plenković. Dakako, ako i on nema umiješane prste u ovu agoniju najveće hrvatske županije.


U ovome kontekstu se spominje i Sveti Ante, Dan Grada Novalje, kada će u duhu tradicije svaki Novaljac danas prirediti feštu. Tako i Marijan Kustić.


Činjenica da 240 ljudi iz Županije i ustanova koje žive od proračuna još uvijek nisu primili plaću, Kustića slabo zanimaju. Kako i bi kada je njegova plaća u HNS-u 28 tisuća kuna, plus službeni automobil. Sveti Ante moli za nas! Barem danas.