Vjerovali ili ne?

LOPARANI SE ČUDE Kako je balon s vjenčanja u Njemačkoj sletio točno u mjesto gdje mladenci žele provesti medeni mjesec?!

Hrvoje Hodak

Pri rutinskom ronjenju s turistima u akvatoriju Golog otoka, Mladen Škapul, vlasnik RC Moby Dick, u petak je pronašao balon s porukom

Pri rutinskom ronjenju s turistima u akvatoriju Golog otoka, Mladen Škapul, vlasnik RC Moby Dick, u petak je pronašao balon s porukom

Kolika je vjerojatnost da pustite balon u Njemačkoj i da ga sljedeći dan pronađe netko iz mjesta u kojem planirate provesti medeni mjesec i kod koga ste za dva mjeseca mislili roniti, prosudite sami!?!Ovo što se jučer dogodilo u Loparu s pravom možemo svrstati u rubriku “Vjerovali ili ne”! Naime, pri rutinskom ronjenju s turistima u akvatoriju Golog otoka, Mladen Škapul, vlasnik RC Moby Dick, u petak, 28. lipnja, oko 14,00 sati pronašao je balon s porukom.


To nikako nije običan balon, već balon kojeg su dan ranije sa svog vjenčanja u Njemačkoj pustili mladenci Sabine i Ronny Miehautsch. Došavši natrag u ronilačku bazu, djelatnici ronilačkog centra preko društvene mreže Facebooka stupaju u kontakt s novopečenim mladencima.


Sabine i Ronny Miehautsch


Sabine i Ronny Miehautsch

Tek tada priča dobiva nevjerojatnu notu! Razgovarajući o načinu pronalaska te o ronjenju, mladenci im napominju kako su baš tražili neki dobar ronilački centar na Rabu jer su svoj medeni mjesec od 24. kolovoza odlučili provesti u Loparu na Rabu, gdje su već i rezervirali smještaj.


Čuđenju s obje strane nije bilo kraja! Kolika je vjerojatnost da pustite balon u Njemačkoj i da ga sljedeći dan pronađe netko iz mjesta u kojem planirate provesti medeni mjesec i kod koga ste za dva mjeseca mislili roniti, prosudite sami!?!


Bilo kako bilo, s nestrpljenjem čekamo novopečene mladence u našoj destinaciji!


Balon pušten u Njemačkoj stigao već sljedećeg dana u Lopar


Balon pušten u Njemačkoj stigao već sljedećeg dana u LoparPismo njemačkih mladenaca


Pismo njemačkih mladenaca


Balon s njemačkog vjenčanja stigao u lopar


Balon s njemačkog vjenčanja stigao u lopar