Lika

Lički HSP pozvao na suradnju: ‘Želimo preuzeti odgovornost’

Marin Smolčić

Foto Robert Anić / PIXSELL

Foto Robert Anić / PIXSELLPovodom uspjeha polučenih na zadnjim izborima za članove Županijske skupštine Ličko-senjske županije javnosti se priopćenjem obratila Hrvatska stranka prava. U priopćenju ističu zadovoljstvo što su sa dva  nedavna, sada dobili šest mandata i tako postali treća po snazi politička opcija.


– Posebno nas raduje odličan rezultat na području grada Gospića gdje smo potvrdili poziciju najjače političke opcije. Taj rezultat  doživljavamo i kao svojevrsnu ocjenu našeg rada u proteklom vremenu od početka obnašanja mandata. Kao što smo i isticali tijekom kampanje naš način rada u gradu Gospiću želimo prenesti i na upravljanje Ličko-senjskom županijom za koju želimo preuzeti dio odgovornosti koji nam dopušta naš izborni rezultat. Uz odličan rezultat u Gospiću posebno smo ponosni na podršku iz cijele županije, gradova Otočca ,Novalje i Senja te općina Perušić, Brinje , Lovinac i Karlobag gdje smo ostvarili značajne rezultate.


Nakon razgovora sa svim političkim akterima donest ćemo odluku koja u ovom trenutku jamči stabilizaciju odnosa, razvoj, novi smjer, nove politike i razvoj gospodarstva te u konačnici mjere i projekte koji će otvarati radna mjesta, zaustaviti raseljavanje i poboljšati životne uvjete svim građanima, stoji u propćenju HSP-a u kojem se također ističe poziv svim  političkim opcijama  da u skladu s ostvarenim rezultatima preuzmu odgovornost za konstituiranje nove vlasti i  funkcioniranje Županije.