Presica

Kandidati liste Bura očekuju dobar rezultat na izborima za Ličko-senjsku županiju

Dorotea PrpićSENJ-Kandidati sa liste Bura promjena koja u nedjelju sudjeluje na prijevremenim izborima za Ličko-senjsku županiju održala je  u Senju tiskovnu konferenciju na kojoj su prisustvovali i nezavisni gradonačelnici i načelnici iz Udruge nezavisnih gradonačelnika i načelnika RH ,Stipe Petrina načelnik Primorštena, Filip Stupalo načelnk općine Muć i Dušan Đula načelnik općine Otok, te savjetnik Udruge Ivica Relković.


„Na izborima očekujemo dobar rezultat koji će značajno utjecati na daljnji politički smjer Ličko-senjske županije . Županiju treba provjetriti, otvoriti nove horizonte jer je do sada dominantni HDZ učinio puno štete. Građani su prepoznali da mi nezavisni načelnici i gradonačelnici više brinemo za njih i za budućnost svojih lokalnih sredina. Vjerujem da ćemo usprkos ovoj mrtvoj utrci dvije frakcije HDZ-ove i Milinovićeve  građani prepoznati našu listu jer mi možemo utjecati na napredak Ličko-senjske županije. „ rekao je nositelj liste Bure promjena Ante Dabo.


Nezavisni načelnici koji su Buri promjena došli dati potporu istaknuli su kako se je dualni stranački model na Hrvatskoj političkoj sceni potpuno i nepovratno izgubio te da nezavisni postižu puno bolje rezultate jer ne robuju stranačkim interesima i lobijima.“Građani Ličko-senjske županije dajte nezavisnim ljudima da naprave boljitak.“ poručili su Petrina, Đula i Stupalo, a Ivan Relković je istaknuo kako su nezavisni gradonačelnici i načelnici zaokupljeni projektima i ta projektna politika je smjer u kojem treba težiti Hrvatska. Senjski poduzetnik Berislav Gržanić, kandidat na  nezavisnoj listi Bure promjena pozvao je svoje sugrađane da na nedjeljnim izborima daju povjerenje listi koja ne nosi mrak nego svijetlu budućnost.