Tomislav Zrinski

IZBORI U LICI ”Za SDP je ovo veliki ispit i velika šansa za povratak na staze stare slave”

Dorotea PrpićSENJ- „ Za SDP je ovo veliki ispit i velika šansa za povratak na staze stare slave naročito u kontekstu predstojećih Europskih izbora. Ovim izborima SDP polaže ispit zrelosti i zato na izbore idemo samostalno.“ rekao je na  tiskovnoj konferenciji Tomislav Zrinski, nositelj SDP-ove liste na predstojećim izborima za Skupštinu Ličko-senjske županije i predsjednik SDP-a Ličko-senjske županije. Dodao je i kako u Ličko-senjskoj županiji SDP ima vjerno, lijevo orijentirano biračko tijelo koje mu u ovih 29 godina nikada nije okrenulo leđa.


„Građani u SDP-u vide jedinu branu civilizacijskih vrijednosti, radničkih prava, nezaposlenih, prava manjina i ranjivih skupina. Naš rad je transparentan i otvoren, a probleme građana nastojimo sustavno rješavati. SDP će sigurno imati svoje članove u županijskoj skupštini, a pitanje je da li će mandat tih članova biti do 2021.godine s obzirom na klimu i odnose HDZ-a i aktualnog župana. Očekujemo najmanje tri vijećnika.“istaknuo je Zrinski.


Hitna medicinska služba u svim gradovima i općinama, odnosno Tim II koji mora 24 sata biti  dostupan i na selu i u gradu, stimuliranje mladih ljudi za ostanak u LSŽ, nova ulaganja čime se stvaraju nova radna mjesta, razvoj otočkog,primorskog i kontinentalnog turizma, te izgradnja zatvorenih bazena u Otočcu i Gospiću, kanalizacijskog i novog vodovodnog sustava u Brinju, mrtvane u Štikadi,digitalne komunikacije, ribarnice i tržnice u Novalji, otvaranje dječjeg vrtića i ambulante u Donjem Lapcu , te dječjeg vrtića i zubne ambulante u Mukinjama, osnova je SDP-ova izbornog programa kojeg je predstavio Zrinski, te poručio kako na izborima sudjeluje devet lista, osam ih ima nijansu plave, a samo jedna je crvena. „Građanke i građani Ličko-senjske županije,izađite na izbore  Vaš glas, nosi promjene.“ zaključio je Zrinski.