Grad Opatija

Dogovor oko rubnih područja: Opatijcima ne trebaju propusnice za Lidl, Plodine i tehnički pregled

Marina Kirigin

Opatijski Mrkat danas ponovo otvara vrata / NL arhiva

Opatijski Mrkat danas ponovo otvara vrata / NL arhiva

Stožer Civilne zaštite Grada Opatije izdao je dozvolu za otvaranje tržnice, Mrkata Opatija, s današnjim danom. Tržnici se dozvoljava rad u radnom vremenu od 8 do 13 sati, svaki dan u tjednu. Ulaz u prostor tržnice bit će dozvoljen isključivo kupcima koji su opremljeni zaštitnom maskom za lice i rukavicamaOPATIJA  Građani Opatije ne trebaju propusnice za kupovinu u prodajnim centrima Lidl na Kuku i Plodine u Lovranu.


U suradnji s Policijskom postajom Opatija, čiji službenici neumorno brinu o provedbi mjera sprečavanja širenja zaraze COVID-19 virusom, dogovoreno je uniformirano postupanje u rubnim područjima za građane Grada Opatije, na čemu Grad Opatija zahvaljuje opatijskoj Policijskoj postaji, stoji u objavi na web stranicama Grada Opatije.


Isto tako bez propusnica građani Opatije mogu i na stanicu za tehnički pregled vozila na Preluk.
Stožer Civilne zaštite Grada Opatije izdao je dozvolu za otvaranje tržnice, Mrkata Opatija, s današnjim danom. Tržnici se dozvoljava rad u radnom vremenu od 8 do 13 sati, svaki dan u tjednu. Ulaz u prostor tržnice bit će dozvoljen isključivo kupcima koji su opremljeni zaštitnom maskom za lice i rukavicama.


Od danas na snagu stupaju novi vozni redovi izvanrednih linija Autotroleja. Vozni redovi izrađeni su temeljem zahtjeva KBC-a Rijeka, Doma umirovljenika Kantrida, Bolnice Lopača i jedinica lokalne samouprave, stoji na stranicama Grada Opatije, gdje su istaknute linije kod kojih je došlo do promjena.