Trostruki doček

Doček Nove godine u Opatiji: Pjevalo se, plesalo i nazdravljalo, a slavlje će se i nastaviti

Aleksandra Kućel Ilić

snimio Roni Brmalj

snimio Roni Brmalj

Uz tri lokacije na kojima je organiziran doček na otvorenom, cijeli se grad pretvorio u šetnicu punu posjetitelja svih dobnih skupina, te je bilo mnogo onih koji su obišli sve tri koncerta, te se najduže zadržali na onom koji im je bio najviše „po guštu“.Trostrukim dočekom Nove Opatijci i mnogobrojni gosti uz čašu pjenušca i puno dobrih želja ušli su u prve minute 2020. ljeta.


Bučnim vatrometom koji je za što uspješniji početak godine obasjao nebo nad gradom, ispratili su potrošenih 365 dana i izrazili optimizam i vjerovanje da će ih idućih 365 nadmašiti.


foto: screenshot


foto: screenshot

Središnji opatijski doček na otvorenom bio je na trgu ispred gradske tržnice i na glavnoj prometnici koja je zatvorena za promet vozila.


foto: screenshot


foto: screenshotDobro raspoloženu publiku tamo su zabavljali Queen Real Tribute i Abba Real Tribute Band, a odbrojavanje zadnjih sekundi na prijelazu iz 2019. u 2020. godinu predvodio je gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić.


foto: screenshot


foto: screenshotFeštalo se u dobrom društvu još i u parku ispred Umjetničkog paviljona Jurja Šporera gdje su se za odličan ugođaj i dobru zabavu pobrinuli Grooversi, te na Ljetnoj pozornici uz Dellboyse.snimio Roni Brmalj


snimio Roni BrmaljUz tri lokacije na kojima je organiziran doček na otvorenom, cijeli se grad pretvorio u šetnicu punu posjetitelja svih dobnih skupina, te je bilo mnogo onih koji su obišli sve tri koncerta, te se najduže zadržali na onom koji im je bio najviše „po guštu“.Pjevalo se, plesalo i nazdravljalo, a slavlje će se nastaviti i 1. siječnja točno u podne uz gradonačelnikovu zdravicu na terasi hotela Kvarner, gdje će se pored pjenušca, na dar moći dobiti i čašu na kojoj je otisnut opatijski simbol – djevojka s galebom.