Velik odaziv

DOBAR PROVOD Na Platku više od 300 rekreativaca: Dan u prirodi i u sportskom ritmu

Ljiljana Hlača

Foto M. Gracin

Foto M. GracinRIJEKA – Olimpijada umirovljenika, kretanje u prirodi za osobe s invaliditetom, yoga, nordijsko hodanje, plogging, pilates, tubing, smoothie bike – samo su dijelić sadržaja koje su  ponuđene posjetiteljima Platka pod zajedničkim nazivnikom »Ajde, dođi na Platak!« održanim kao posljednje događanje u sklopu Festivala sportske rekreacije a u organizaciji Saveza sportske rekreacije »Sport za sve« Primorsko-goranske županije a pod pokroviteljstvom Primorsko – goranske županije i prvi puta Hrvatskog olimpijskog odbora.


Da se Platak već pozicionirao kao destinacija sportske rekreacije za sve kategorije sportaša i rekreativaca potvrđuje mnoštvo koji su odlučili lijepi dan provesti u prirodi, u sportskom ritmu. Zapravo cijeli ovaj događaj osmišljen je s namjerom poticanja što većeg broja stanovništva na aktivnost bez obzira na dob, spol i psiho-fizičke mogućnosti.


Snimio Marko GRACIN


Snimio Marko GRACIN

– Jako smo zadovoljni odazivom, vidi se pomak iz godine u godinu, rekao nam je Dalibor Korenić, tajnik Saveza sportske rekreacije.