Snježna čarolija na Učki

BOŽIĆNA BAJKA NA POKLONU Djed Božićnjak razveselio mališane slatkim darovima

Aleksandra Kućel Ilić

Djed Božićnjak doputovao je kočijom sa sjevera / Snimio Roni BRMALJ

Djed Božićnjak doputovao je kočijom sa sjevera / Snimio Roni BRMALJ

U svoju posebno dekoriranu, toplu kućicu na Učki Djed Božićnjak doputovao je sa sjevera u kočiji u pratnji vilenjakinja i vjernog konja, a djecu će uveseljavati sve do nedjeljeUČKA Snježna čarolija zavladala je Učkom. Božićna bajka u Parku prirode Učka, otvorena u idiličnim uvjetima, sve do nedjelje, 15. prosinca bit će glavno mjesto u cijeloj regiji za jedan poseban i nesvakidašnji doživljaj.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJU svoju posebno dekoriranu, toplu kućicu na Učki Djed Božićnjak doputovao je sa sjevera u kočiji u pratnji vilenjakinja i vjernog konja i odmah slatkim darovima razveselio djecu koja žive na Učki, te mališane iz Veprinca, Lupoglava, kao i najmlađe članove ŠRK Zubatac iz Lovrana.

Mališani su ga dočekali uz prigodan program, a uživati u prekrasnom ambijentu učkarskoga Poklona, na temperaturi od oko nule sve više obavijenog snježnim pahuljicama i pravim ugođajem »bijelog Božića«, na premijeri ovogodišnje Božićne bajke odlučili su mnogi.Bilo je na Poklonu baš kao u snježnoj bajci, kao naručeno za ovo doba godine, a iskustvo se može ponoviti danas od 6 do 19 sati, te tijekom subote i nedjelje od 13 do 19 sati.


Ho-ho-ho – veselio se susretu s djecom Djed Božićnjak, te se fotografirao u njihovom društvu i osluškivao »što to najmlađi žele za blagdane«.Svako dijete koje bi svoje želje rado prišapnulo najdražem djedici – moći će to učiniti u idućim danima, a organizatori iz Parka prirode Učka su u šatoru još pripremili i prirodoslovne radionice i radionice izrade božićnih čestitki, dok će obiteljski, blagdanski ugođaj upotpuniti prigodna ugostiteljska ponuda za odrasle uz neizostavno kuhano vino i topli čaj.


– Sva su djeca pozvana, jer je susret s Djedom Božićnjakom u ovakvom ambijentu koji je sada još dodatno obogaćen i snijegom, neprocjenjivo iskustvo – rekao je ravnatelj Parka prirode Učka Egon Vasilić.