Stranka rada i solidarnosti

BANDIĆEVCI OBILAZE HRVATSKU: EU lista BM 365 predstavljena i u Gospiću

Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

snimio Marin Smolčić

"Razlika između kandidata na našoj listi i ostalih političkih stranaka je uočljiva najviše po tome što su kandidati iz redova BM 365 prije svega odlični i uspješni u svojim područjima rada i su dosegli vrhunce karijere, stekli najveća znanja i iskustva."GOSPIĆ – Predstavljanje kandidata za izbore za EU parlament stranke „B.M. 365-Stranka rada i solidarnosti“ započelo je jutros odavanjem počasti kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata. Nakon komemoracije organiziran je susret i druženje s predstavnicima braniteljskih udruga s područja Gospića i Like jer su u stranačkom izaslanstvu bili i nekadašnji istaknuti dragovoljci i branitelji iz najtežih dana Domovinskog rata.


Potom je na Gradskoj tržnici organizirano druženje s građanima pri čemu su u stranačkom izaslanstvu bili umirovljeni general mr.sc. Jozo Milićević i državni reprezentativac, gimnastičar dr.sc. Marijo Možnik, u pratnji glavnog tajnika Dalibora Bastalca, Mire Lace, Pave Vukelića, predsjednice Gradske organizacije Gospić Danijele Bogić i brojnih članova stranke. Novinarima se potom obratio nositelj liste general Jozo Milićević.


– Razlika između kandidata na našoj listi i ostalih političkih stranaka je uočljiva najviše po tome što su kandidati iz redova BM 365 prije svega odlični i uspješni u svojim područjima rada i su dosegli vrhunce karijere, stekli najveća znanja i iskustva. Na ostalim listama vidite mahom ljude koji su napredovali kroz politiku i usponom na tim stepenicama došli na visoke pozicije za koje nemaju vidljive rezultate.

Da biste bili uspješni u EU parlamentu morate imati dokazane ljude koji su iskustvima dosegli vrhunac u svojim vještinama i znanjima pa će na taj način znati kako treba reagirati u određenom trenutku, kazao je Jozo Milićević, dodavši kako njegova stranka u EU parlament šalje iskusne ljude koji će Hrvatsku prezentirati na najbolji mogući način.