Dolores Prodan i Spiritovci nude online video tečajeve yoge za sve one koji su ‘zapeli’ kućiU ovoj situaciji, kada su aktivnosti koje umiruju i daju snage prijeko potrebne, a ne možemo zajedno u dvorani prakticirati vježbanje, uz pomoć nezaobilazne Udruge Spirit i suradnice Doli Yoge svi zainteresirani mogu nastaviti vježbati uz online instrukcije.


 


Na svom FB profilu i Youtube kanalu (Doli Yoga) Dolores Prodan objavljuje potpuno razjašnjene i opisane joga položaje, vježbe disanja i načine opuštanja, kao i objašnjenje o izvođenju pojedinih, prednosti i kontraindikacije.
 


Za sve nejasnoće i informacije vezane uz temu dostupna je i na e-mailu, ili drugim putevima.


 


Ponuđeno je puno besplatnih sadržaja koji će se po mogućnostima nadopunjavati, a dodatne instrukcije i individualna pomoć dostupne su uz simboličnu članarinu i support projektu.


 


Dolores Prodan, certificirana učiteljica joge već 20 godina, kojoj je ista postala način života, vodi svoje satove u Rijeci i okolici, a već nekoliko sezona poznaju ju i mnogi gosti na Krku.


 


– Jogu sam upoznala davne 2000. godine i od tada je prakticiram svakodnevno. Za mene joga je proces koji pomaže u rastu i razvoju osobe u fizičkom, mentalnom i duhovnom smjeru.


 


Iako započinje s tijelom, završava meditacijom (zaustavljanjem fluktuacija misli). Dakle, joga je i smireni um i fizičke vježbe i vježbe disanja i opuštanje i koncentracija i meditacija i svjesnost. Sve to nam “nudi i daje” joga, a naš je izbor što od toga želimo uzeti za sebe, poručila je Dolores Prodan.


 


Snimanje i osmišljavanje ove inicijative omogućili su Spiritovci, a na njihovom webu www.poriluk.com možete pogledati najavni video, dobiti dodatne informacije, ali i poslušati radio emisiju sa gošćom voditeljicom programa Dolores.


 


yoga


 


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.