Osvojili loto i žive “bez” bakterija

Zbog straha od bakterija obitelj redovito unajmljuje trgovinu za kupovinu namirnica

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Ne idu u restorane, a druže se samo na otvorenomKoliko se bojite zaraza? Biste li išli toliko daleko da prilikom svake kupnje namirnica unajmljujete trgovinu kako bi u njoj bili sami? Vjerojatno ne. 


No, drugi ljudi se toliko boje bakterija da su spremni ići toliko daleko. Jedna mlada žena je na svom TikTok profilu otkrila kako se toliko boji bakterija, da redovito unajmljuje trgovine kako bi kupovinu mogla u njima obaviti sama.


U više videa na profilu itsacretlife Emma i njen muž Lucas redovito pokazuju svojim pratiteljima svoj “čudni” život kojeg prati skoro 40.000 pratitelja. 
U jednom videu je primjerice objasnila kako jednu lokalnu trgovinu unajmljuju jednom tjedno prije službenog vremena otvaranja kako bi u miru mogli obaviti kupovinu i pri tome dolazili u kontakt sa što manje bakterija.


@itsacretelifeReply to @kenna0531 when we rented out the grocery store today ##groceryshopping ##richlife ##target ##fortunate ##KFCSecretMenuHacks ##SaveIt4TheEndZone♬ original sound – itsaCretelife


“Platimo trgovinu da sve dezinficira te da budemo sami tijekom kupovine. Ne želimo kupovati s drugim ljudima koji šire bakterije”, objasnila je mlada majka. 


Mnogi pratitelji su ostali zbunjeni te su se upitali koliko obitelj mora imati novaca da može iznajmljivati cijelu trgovinu. 


“Recimo da ne bismo trgovinu unajmljivali da nismo bogati”, objasnila je. 


No, ne plaćaju samo to nego i činjenicu da u trgovini smije biti samo jedan prodavač te mora nositi odijelo i masku za zaštitu.


Za mladu obitelj to ne predstavlja problem jer novac ne igra ulogu. Naime, njen muž je u dobi od 19 godina osvojio loto. Povremeno dio novca investiraju, no zapravo su svoj život posvetili kćeri Kreti. Na pitanje zbog čega jednostavno svu hranu ne naruče doma, par je objasnio da svojoj kćeri ipak žele pružiti normalan život. 


@itsacretelifeReply to @theerockfam Wait for it 😂 ##germs ##marriedlife ##marriage ##atwistofsarcasm ##ForzaHorizon5GO ##roborockrun♬ The Office – The Hyphenate


S druge pak strane ne idu na putovanja, izbjegavaju restorane i kod nikoga ne idu u goste, a s prijateljima i obitelji se nalaze na otvorenom. 


Koliko se Emma i njen muž zapravo dobro zabavljaju na TikToku i prodaju priču o svom životu ili je sve istina, teško je za procijeniti. Koja god istina bila iza profila, posve je jasno kako pratitelje njihov život zanima.