Dobre vibracije

ZODIJAK OTKRIVA Ovo će biti odličan tjedan za tri horoskopska znaka. Jeste li među njima?

P. N.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Zanimljiva kretanja planeta bit će od posebne koristi nekim znakovima zodijakaNalazimo se u vladavini Bika, što će biti od posebne koristi nekim horoskopskim znakovima. Ovog tjedna očekuju nas zanimljiva kretanja: Saturn će se retrogradno pozicionirati u Jarcu udružujući snage s moćnim Plutonom koji se također retrogradno smjestio u istom znaku. Što to znači za znakove zodijaka? Jedno je važno zapamtiti: uvijek kad se planet nalazi u retrogradnoj poziciji, od nas se traži da preispitamo situaciju u kojoj se nalazimo. Stoga je vrijeme da se zapitate kako se osjećate, što vas smeta i što želite promijeniti u životu.


Sudeći prema pozicijama Saturna i Plutona u Jarcu, vrijeme je da analiziramo naše dugoročne ciljeve. Stojite li na čvrstim temeljima? Što je potrebno poboljšati? Ovo su pitanja koja trebate sebi postaviti. No, unatoč tome, zvijezde će ovoga tjedna biti posebno naklonjene nekim znakovima zodijaka. Saznajte jeste li među njima.


BLIZANCI: KONAČNO ĆETE PREDAHNUTI


Blizanci, nasmiješite se. Saturn i Pluton nalaze se u retrogradnoj poziciji u vašoj osmoj kući, polju intimnosti i transformacije, zbog čega ćete konačno predahnuti od iscrpljujućih emocija koje vas preplavljuju. Početkom tjedna Mjesec prolazi kroz znak Ovna i vaše polje prijateljstva i zajedništva, što znači da ćete ostavljati impresivni dojam na vašu okolinu i možda konačno odlučiti tko je vrijedan vaše pažnje. Mladi Mjesec u Biku pomoći će vam da konačno zatvorite jedno poglavlje života, a to je nešto čemu ste dugo težili.

Giphy

LAV: STVARATE POZITIVNU ATMOSFERU


Lavovi, gotovo je s negativnostima. Saturn i Pluton nalaze se u retrogradnoj poziciji u vašoj šestoj kući zaduženoj za zdravlje i svakodnevne rutine, a vi počinjete shvaćati što trebate popraviti na tom polju. Bilo da je riječ o nezdravoj navici ili negativnostima koje su vas okruživale u svakodnevnom životu, konačno ćete u sebi pronaći iskru radosti življenja. Osim toga, zahvaljujući mjesecu u Ovnu, početak tjedna donosi vam svježinu i inspiraciju. Ovo je vrijeme u kojem ćete se radovati budućnosti.Giphy

ŠKORPION: SLOBODNO SE IZRAZITE


Škorpioni, imate razloga da budete ponosni na sebe. Retrogradni Saturn i Pluton nalaze se na vašem polju komunikativnosti i misaonih procesa, stoga ćete konačno pronaći hrabrosti da kažete ono što mislite. Osim toga, zbog retrogradnog Jupitera na vašem polju imovine i bogatstva, konačno ćete spoznati vlastitu vrijednost. Ovog tjedna mladi će Mjesec putovati kroz znakove Riba, Ovna i Bika što će vas približiti vašim izvorima inspiracije.Giphy  

horoskop, horoskopski znakovi, tjedni horoskop