Dan zaljubljenih

Za ova tri horoskopska znaka Valentinovo će biti dan za pamćenje

P. N.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Jeste li među njima? 


Pred nama je najromantičniji dan u godini, a zvijezde nam donose nove i uzbudljive događaje. Venera, planet ljubavi i ljepote nalazit će se u znaku Ovna i podsjetiti nas na važnost samopouzdanja i ljubavi prema sebi. Ova tri horoskopska znaka provest će Valentinovo na najljepši mogući način.


 


Blizanci
Smiješi li vam se ljubav na daljinu? Zvijezde su vam naklonjene, iskoristite tu priliku! Venera se nalazi u vašoj kući prijateljstva, grupacija i društvenog angažmana. Bit ćete okruženi ljudima koje volite, a samce očekuje nešto sasvim novo i uzbudljivo.


 


Djevica


Merkur putuje kroz vašu kuću partnerstva, što će vam olakšati komunikaciju s partnerom. Osjećat ćete se dobro, bit ćete prepuni energije i optimizma. Venera će prolaziti kroz vašu kuću intimnosti i zajedništva- iskoristite tu priliku i otvorite svoje srce.


 


Jarac


Poznati ste po izuzetnoj marljivosti i odlučnosti, no kada ste se posljednji put zabavili? Možda je vrijeme da se opustite i dozvolite svojoj romantičnoj strani da ispliva na površinu. Odlazak na finu večeru ili romantični bijeg iz gradske vreve? Na vama je da odlučite.