Pripremite se

Ova tri horoskopska znaka pratit će velika sreća u narednom tjednu

P. N.

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Izdvajamo najsretnije znakove  


Pred nama je uzbudljiv tjedan, a pojedine horoskopske znakove očekuju velike prilike na ljubavnom i poslovnom planu. Saznajte jeste li među njima.


BIK


Većinu tjedna provest ćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvježiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami bit će otvoreni za nove ljude koje će rado prihvaćati.
Kako tjedan bude prolazio, postajat će sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivirati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike ne pojavljuje se često pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.


SAVJET: Ne rasipajte snagu.


JARAC


Prvi dio tjedna donijet će lijepe ljubavne događaje, a od sredine tjedna stvari polako jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje promijenit će se, a prilike za poznanstva počet će se prorjeđivati. Oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.


No, unatoč promjenjivoj ljubavnoj situaciji, pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.


SAVJET: Ne trebate smanjivati svoje kriterije.


 VODENJAK


Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad u kojem možete živjeti. O vama ovisi hoćete li se okrenuti svijetlu ili tami.


Na poslovnom planu, činit će vam se da je sve u rukama drugih. Što je najgore, bit ćete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo utjecati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Kako biste to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Surađujte uz diplomaciju.


SAVJET: Izdržite.


Izvor

Foto: Pexels