Prirodni fenomen

Ova su četiri znaka zodijaka najluđa, pogotovo tijekom punog mjeseca

P. N.

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Ovnovi postaju neurotično ljubomorni, a jarčevi pucaju od inspiracije.Svatko je na neki način pod utjecajem mjeseca i njegovih faza što je potpuno prirodni fenomen. Tijekom mladog i punog mjeseca, gravitacija sunca osnažuje mjesečevu i uzrokuje povećanje magnetskog povlačenja plime pa nije teško zamisliti što tek radi ljudima.


Mjesec povlači naše izvore života i naš mentalni svemir, naše emocije i sposobnost prosuđivanja. Također, može uznemiriti naša razmišljanja i učiniti nas paranoičnima. S druge strane, mjesec daje i snagu te magično razmišljanje, prenosi Your Tango.


Idući puni mjesec nam stiže 9., a mladi mjesec 23. veljače. Postoje četiri znaka zodijaka koji će najvjerovatnije osjetiti snažne učinke punog mjeseca, prema astrologiji.


Strijelac
Poznat kao najotvoreniji od svih znakova zodijaka prema fenomenalnim i eteričnim stvarima, Strijelci se lako odriču duha kad zaživi puni mjesec. Kao da će sva ta sloboda koju oni povezuju odjednom postati neuzvraćena i labava.


Strijelac može postati plačljiv i osjećajan za vrijeme punog mjeseca, a kad jednom povrati svoju viziju, sići će i isplanirati nešto divno za budućnost.


Kad je mjesec pun, možete očekivati da će oni koji su rođeni u drugom dijelu godine malo poludjeti, vjerojatno uz malo neurotične paranoje.


Vaga


Potreban je samo jedan maleni mali kozmički poticaj da se Vage sruše u bezobličan nesklad i neravnotežu. Rođeni pod ovim znakom obično su prilično stabilni ljudi. Navikli su da sve drže u sebi, a iako ne žele potiskivati svoje osjećaje, uspijevaju biti primjeri stoicizma i jednostavnog stava.


To je sve dok se, naravno, na nebu ne podigne puni mjesec – a onda je vrijeme da njihova zastava Vage visoko poleti.


Uravnoteženost oduzima energiju, a kad povlačenje mjeseca započne s radom na muškarcu ili ženi Vagi, to je kao da se za njih otvaraju poplave. Očekujte suze, divlje ideje, seksi vremena i pomalo samoljublje. 


Jarac


Odmah nakon strijelca na kraju godine, stižu Jarčevi mislioci koji nemaju kamo. Takav je Jarac tijekom punog mjeseca – kada ga obasja mjesečeva svjetlost, dobijete hrpu ljudi koji su spremni zapaliti svijet, iako to zapravo, ne mogu.


Puni mjesec može inspirirati frustraciju kod ovog znaka, ali dobra je stvar što Jarčevi mogu frustraciju pretvoriti u kreativnost. To često rade tijekom punog mjeseca pa je ovo zapravo povoljno za kreativne tipove, pogotovo pisce. 


Ovan


Ako želite doznati kako izgleda pun utjecaj punog mjeseca na ljude, stavite pod svjetlost Ovna i stiže recept za potpunu lavinu emocija. Jedna od njih je i seksualna paranoja. Your Tango poručuje da ne znate što je ljubomora dok ne upoznate posebno neurotičnog Ovna pod utjecajem punog mjeseca.